NaslovnicaLIFESTYLEVJENČANJASjećate se medvjedića iz...

zadnje objave

Sjećate se medvjedića iz Cacao slastičarne? Zaljubili su se i vjenčali!

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima.  Na žalost, pandemija je uskratila lijepi posao timu NOI DUE – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost.

Upoznavanje u riječkom Cacau!

“Nedostaje nam radost planiranja, osmjesi na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija, mašta bez granica! U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima započeli smo jedan veseli projekt, vjenčanje plišanih medvjedića, kojim želimo razveseliti prijatelje i poznanike.”

Oduvijek medvjedići mame osmijeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. I mali i veliki bili su svjedoci naših odrastanja, grlili nas i tješili na tom putu.

S velikim veseljem prionuli smo planiranju i organizaciji vjenčanja Uršule i Bernia, poručuju supružnici i partneri Željka i Arsen Maršanić.

Uršula i Berni imali su pune šape posla! Izabrali su pozivnice slatki menu, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan.

Noi Due agencija za vjenčanja
Fidelio odijelo najbolji je odabir
Vjenčanice Biba za poseban dan!
4look za svečane frizure!

Svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja. Za Uršulu i Bernia, Noi  Due izabrao je šumu Gorskog kotara. Jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?!

“Ovom medenom pričom želimo inspirirati, razveseliti i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem. I neka svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršulove i Bernijeve.”

Bogat stol mladenaca
Sretni mladenci i uzvanici
Detalji uvijek čine razliku!

Uživajte u ljubavnoj priči medvjedića iz Gorskog kotara! Fotografije potpisuje Studio Kontuš, Zlatarna Koci pobrinula se za prstenje, a VIB studio je važan partner priče.

Kontakti: noidue@noidue.hr

+385 51 33 46 58

+385 91 33 46 588

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE