Sinsay ima šarmantne tjedne planere
S

Jeste li i vi jedne od onih koje su krcate obavezama? Gubite se, zapisujete na razne papiriće a opet zaboravljate neke obaveze odraditi? Posao, faks, škola, razni zadaci s kojima se susrećemo svaki dan često se ne odrade jer eto – zaboravimo.

Ono što provjereno pomaže je zapisivanje svih obaveza, do najmanjih poput odlaska u poštu! A pronašle smo i preslatku stvarčicu koja će vam zasigurno pomoći da sve obaveze u danu, ali i tjednu uspješno odradite. Plus izgleda super. Plus prejeftina je!

Sinsay ima rješenje!

Sinsay u svojoj ponudi ima genijalnih stvari za uređenje doma i još nas nikad nije razočarao. Skrolajući po ponudi, naišli smo na girly tjedni planer!

Ploča s planerom dolazi u 3 varijante – crnoj, baby pink i tamno plavoj. Svaka soba, ured ili home office će pronaći odgovarajuću boju.

Svaki planer je podijeljen prema danima i ukoliko sve zapisujete – nema šanse da zaboravite svoje obaveze! Sinsay je poznat po niskim cijenama za razne detalje, pa tako planer košta samo 34,90 kuna.

Gdje kupiti? 

U Rijeci se Sinsay dućan nalazi  u Marti retail parku na adresi Martinkovac 127. Radno vrijeme trgovačkog centra je svaki dan od 9-21 sat.

Ukoliko niste iz Rijeke i nemate u svojoj blizini dućan, Sinsay ima i webshop.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci