Sinergija riječkih timova: Haljina stvorena od Paštaria pašte i učeničke mašte!
S

U sklopu City 45 20 modne manifestacije na Trsatskoj gradini prošloga ljeta predstavili smo jednu posebnu haljinu zahvaljujući sinergiji dva riječka tima. S jedne strane Paštaria i s druge učenici Trgovačko-tekstilne škole iz Rijeke, a kao plod suradnje neobična haljina, šešir i torba od pašte riječkog branda.

Pašta doista radi svašta! 

Izabel Denona, Specijalist Marketinga PIK-a Rijeka

S riječkom Trgovačkom i tekstilnom školom surađujemo od ljeta, kad su za City4520 festival mode s puno truda pripremili posebnu haljinu od naše pašte, ali i torbicu i šešir, te nas time oduševili! Veselimo se suradnji s mladima, ne samo zbog toga što su to naši sutrašnji korisnici koje želimo educirati o prednostima lokalnih proizvoda, nego i zbog toga što nas njihova energija i kreativnost uvijek iznova nadahnjuje i motivira da budemo sve bolji. A Paštaria, kao brand, zaljubljena je u kreativnost i kulinarsku zaigranost i sve svoje korisnike želi inspirirati na brzu i jednostavnu pripremu omiljenih jela, da svatko od nas pusti pašti na volju, kao što kaže njen slogan, jer šta je život nego Paštaria? Volim je pripremati na sve načine i pravi je dokaz da ljepota može doći u svakom obliku! 😉 Izabel Denona, Specijalist Marketinga PIK-a Rijeka

Elmira Korbar i Izabel Denona

Učenici Trgovačko-tekstilne škole u Rijeci nisu imali lagan zadatak, pašta se lomila, trebalo je naći savršenu mjeru da se ne lomi, a da ipak na kraju nizovi stvore cjelinu i jednu neobičnu haljinu koju je ovom prilikom preuzela Izabel Denona, Specijalist Marketinga PIK-a Rijeka. Paštaria je, nekoć Riječka tjestenina, uz Tonku i Piko najdugovječniji brand PIK-a Rijeka!

Zahvale idu Elmiri Korbar kao i učenicima koji su za vrijeme praznika dolazi u školu kako bi izdrađivati haljinu i ovaj modno- gastro izazov, oni su  Lana Jakovac i Gabrijel Mišić. Haljina je dosad boravila u Trgovačko-tekstilnoj školi u Rijeci, a sada će krasiti prostorije Paštaria branda i sigurno izazivati pažnju gdje god se pojavi.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci