Naš savjet: neka vam ovo bude godina ulaganja u sebe. Sinapsa ima odlične ideje!
N

U današnjem svijetu, kojeg obilježavaju stalne promjene, neizvjesnost i nesigurnost, mnogi nas pitaju kako “preživjeti”.

U tom istom svijetu jedino je sigurno da napredovati (i “preživjeti”) možemo ulaganjem u ljude, odnosno ulaganjem u sebe.

Kako bismo vam na tom putu bili podrška, predstavljamo Sinapsine aktivnosti koje počinju ovu zimu i proljeće:

  • Besplatna radionica u Tjednu psihologije“Stalna na tom svijetu samo mijena jest”, koja se održava u našem uredu u Vodnjanu, u srijedu, 22. veljače 2023., od 17:30 do 19:00. Više informacija o radionici pronađite ovdje, a prijaviti se možete do 21. veljače putem ankete.
  • Program za mlade “(Prvi) Put na tržištu rada”, koji počinje 27. veljače, 2023., u našem uredu. Cilj programa je ojačati resurse mladih za pristupanje tržištu rada kroz osvještavanje vlastitih snaga i kapaciteta te razvijanje konkurentnih vještina za tržište rada, poput timskog rada te komunikacijskih i prezentacijskih vještina, ali i vještina upravljanja emocijama i stresom. Više o programu i prijavama pronađite ovdje.
  • NLP Praktičarski trening, čiji se prvi modul održava u petak i subotu, 24. i 25. ožujka 2023. U prosincu 2022. uspješno je certificirana sedma generacija NLP praktičarki, stoga se veselimo novoj grupi u 2023. godini. Više o NLP-u i prijavama, čitajte ovdje.
  • Sinapsina Poslovna akademija, koja počinje 29. ožujka 2023., u našem uredu. Akademija je namijenjena voditeljima/cama ljudi i timova koji žele steći vještine potrebne za postizanje svojih profesionalnih i osobnih ciljeva. Sudjelovanjem na Akademiji polaznici dobivaju prepoznavanje, osvještavanje i jačanje osobnih potencijala nužnih za uspješno poslovanje, alate za praktičnu primjenu razvijenih vještina u svakodnevnom radu s ciljem jačanja poslovanja te grupu podrške kroz koju će imati priliku dodatno se umrežavati, podijeliti materijale, iskustva, izazove i ideje. Više o programu i prijavama pronađite na našem webu.

Već smo vam pisali o Sinapsi, prisjetite se – VANJA PRVULOVIĆ OTKRILA NAM JE SVE O SINAPSINOJ POSLOVNOJ AKADEMIJI KOJA STARTA U RUJNU!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci