ZTC

Baš kao i svake godine, kraj ljeta nevjerojatnom se brzinom približava. Kao da smo još jučer pokušavali na lipanjskom suncu pošto poto pridobiti ono malo boje kako bismo izgledale još bolje u ljetnim “all white” outfitima. Postepeno kupaće kostime spremamo u ormare i vadimo vestice, omiljene, jaknice, cipelice… No, osim što se vrijeme polako mijenja još je jedna promjena na pomolu. Naši klinci i klinceze uskoro će se vratiti u školske klupe. 

Dok jedna djeca uživaju u školi, druga bi se radije još neko vrijeme brčkala u moru i uživala u sladoledu. Pa ipak, ako se vaše dijete nalazi u drugoj kategoriji, možete pokušati uvesti “školsku atmosferu”, odnosno osjećaj da se ljeto bliži kraju, odlaskom u kupnju novih jesenskih krpica za školske klupe.

Poznati highstreet brendovi poput Zare i H&M-a, već su predstavili svoje jesenske kolekcije za one najmlađe s naglaskom na povratak u školu.  Od simpatičnih trench kaputića, preslatkih beretkica, do košuljica i udobnih majica za hladnije dane – sve što je djetetu potrebno da se osjeća ugodno i toplo u prvim jesenskim danima. 

Moramo priznati da uz ovako slatke outfite i mi na trenutak poželimo opet biti dijete! Uživajte u galeriji fotografija, nadamo se da će vas inspirirati pri jesenskom shoppingu…

 

ZARA

H&M

 

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web stranica H&M, Zara

Kancelarija bar