Pulska dizajnerica Antonela Gregorović predstavila novu kolekciju!
P

U subotu je u pulskom modnom studiju Showroom Antonela, na Verudeli, Antonela Gregorović predstavila novu kolekciju za proljeće-ljeto 2023. Glavna su karakteristika kolekcije mornarski stil, crte u plavo-bijeloj kombinaciji, jeans te čipkane haljine.

Svoju je priču odlučila  proširiti te ponuditi lokalnim proizvođačima mogućnost kako bi se i oni mogli predstaviti široj  publici. Vodeći se mišlju “kupuj lokalno, pomogni malim proizvođačima”, kao sto je i ona sama.

U Showroomu su ujedno predstavljeni lokalni “hand made” kreatori: Bolkica (Pula) s heklanim torbicama, IK Iva Kuzmanovic Atelier (Pula) s torbama i ruksacima od eko koze, OKOR (Fažana) s nakitom od maslinovog drva i epoxy smole, Cal Nova 1787 (Vodnjan) s nakitom od maslinovog drva, GIGI (Premantura) s nakitom od gline i fimo mase, Sorinele (Rovinj) s nakit od plexyglasa, S hand Art (Pula) s ručno oslikanim unikatnim svilenim marama i Idea Art Keramika (Pula) sa šalicama i ribicama od keramike.

Jedini predstavljeni suradnik koji nije iz kategorije hand made, niti lokani, je LYKKE. Riječ je mirisnim medaljonima, nakitu od 18 karatne pozlate. Medaljoni su inspirirani tradicijom, samo što se umjesto fotografije skriva spužvica koja je dostupna u 10 boja, spužvica se obogaćuje vlastitim parfemom ili eteričnim uljem koje dolazi u pakiranju.

Showroom Antonela je lokalnoj publici poznato ime iz modnog svijeta, s dvadesetogodišnjim stažom na modnoj sceni. Proteklih devet godina na Verudeli izlaže svečane haljine filigramske izrade, prepune detalja. Posljednjih je godina upotpunila svoju ponudu sa trenerkama, dnevnim haljinama i svilenim lasticima za kosu. Osim lokalnoj publici , mnogo je gostiju koji su prepoznali kvalitetu i cijene ručni rad te joj se svake godine vraćaju po novi komad odjeće kojim će upotpuniti svoj ormar te odnijeti uspomenu iz Pule u neku daleku destinaciju.

Ukoliko ste ljubitelj unikata, hand made proizvoda te želite sebi ili nekom bližnjem pokoniti kvalitetan proizvod, te pomoći lokalnim proizvođačima, Showroom Antonela je prava destinacija za Vas.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – O modi i modnoj sceni, 100% iskreno dizajnerica Antonela Gregorović

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci