Sexy Plexy jewerly ima novu kolekciju inspiriranu srećom, ljubavlju i optimizmom
S

“HAPPY PEOPLE” kolekcija inspirirana je srećom, ljubavi i optimizmom te ima samo jednu misiju –  izmamiti osmijeh na lice Tebi koja ju nosiš i svima koji te okružuju. Naša želja je pronaći sreću u malim stvarima.

Svaki komad nakita u kolekciji “HAPPY PEOPLE” dizajnirale smo s ljubavi, stvarajući jedinstvene komade koji nas inspiriraju i podižu svaku kombinaciju. Kao i uvijek, kompletna kolekcija izrađena je od nehrđajućeg čelika kako bi se cijelo ljeto mogli bezbrižno kupati i sunčati. Svi komadi završeni su pozlatama, a ovaj smo put dodale i premaz u bojama.

Tirkizna, koraljna i tamno plava boje su ljeta, te savršeno pristaju uz preplanuli ten i bezbrižne ljetne outfite. Vesele kombinacije osmišljene su za razigrane dnevne varijante, a ljetni motivi s klasičnim pozlatama podižu svaku večernju kombinaciju.

Uz naše prepoznatljive motive, koje smo osvježile bojama, u kolekciji “HAPPY PEOPLE” pojavljuju se i novi motivi – veseli smiley koji nas podsjeća da uvijek budemo pozitivni, plavi kristal koji nas asocira na more, te mali koralj kao podsjetnik na vrijednosti koje moramo čuvati.

Naušnice koje se kombiniraju na mnoštvo različitih načina čine najveći dio nove kolekcije. Možete složiti novu kombinaciju ili s novim parom osvježiti kombinaciju koju već imate. Osim naušnica imamo i novu varijantu naših prepoznatljivih komada: ogrlica, narukvica na svilenim špagicama, perlica, te popularnih ‘ankleta’. Ove smo sezone dodale usku ogrlicu uz vrat koja je savršena za ljetne kombinacije.

Cijene nakita iz nove kolekcije kreću se od 30-70 eura, a SEXY PLEXY nakit može se kupiti putem www.sexyplexy.com ili u sklopu showrooma u Ilici 14.

Uživajte u trenutku, učinite baš svaki posebnim i podsjetite se svaki dan da ste SRETNI LJUDI!, poručili su iz brenda.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Rock’n’doll kolekcija posvećena je ženama oko nas poručuju iz Sexy Plexy tima

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci