Šest godina branda Anovi, uspješne splitske modne priče!
Š

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju i na taj način proslavila šest godina svog brenda Anovi.

Prava modna poslastica na kojoj su se okupile poznate Splićanke odvijala se u novom splitskom restoranu, s impresivnim pogledom na more i susjedne otoke, Tortuga grill&pub čiji je interijer poslužio kao odlična kulisa za novu kolekciju.

Domenica Žuvela, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Ana Gruica, Petra Kraljev,  Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, Silvia Dvornik, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Antea Valenta, Barbara Kurtović i Ivana Jeločnik nosile su kreacije iz najnovije kolekcije i još jednom pokazale zašto splićanke slove za žene sa najviše stila, ali i sa zaraznom energijom jer sreće i podrške nije nedostajalo.

Nova Anovi kolekcija odiše glamuroznom energijom i nosi snažnu poruku kao odgovor na situaciju koja nas je sve snašla ove godine, i kad je svijetlo i kad je tamno, na nama je da tu ulogu odigramo najbolje što znamo i zablistamo. U kolekciji su haljine, košulje, suknje, odijela i kaputi od predivnih materijala kao što su čipka, koža, vuna i pamuk. Cijela kolekcija je poprilično slojevita i obogaćena modnim dodacima koji su ručno rađeni, pa ni ne čudi činjenica zašto je Ivona mnogima omiljena hrvatska dizajnerica. 

Fotografija: Teo Begović

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci