Dame i gospodo, Sergej Božić je vokalno čudo iz Rijeke, mladić s velikim planovima. Nas je osvojio!
D

Počela je nova sezona, uigrani duo – Iva i Ivan voditelji su četvrte sezone „The Voice Hrvatska“

U 4. sezoni The Voicea Hrvatska, sjede 4 velika glazbena znalca: Vanna, diva glazbene scene te vokalna perfekcionistica, Davor Gobac kralj nonšalantnosti i neodoljivog stila koji je i nakon 40 godina rokanja ljubimac nacije te dva nova mentora: glazbenik izuzetne karizmatične osobnosti i neukrotive autorske kreativnosti Damir Urban te vokalni virtuoz moćnoga glasa Dino Jelusić za kojeg vrijedi krilatica „svjetski, a naš“!

A u emisiji se natječe i naš Riječanin – Sergej Božić.

Sergej ima jasan cilj – želi nastupati na svjetskim pozornicama. Ali prvi korak mu je The Voice, u kojem je imao želju biti članom tima Vanna i u tome je uspio. Sergej je završio srednju glazbenu školu za solo pjevanje i posebno mu je dramatičan period života bilo mutiranje. Cijeli svoj život obožava i izvodi isključivo ženske glasove poput nazalnog tona Rihanne, „frlja“ koje ima Mariah Carey ili harmonija koje svojim glasom izvodi Beyonce.

Sergej ima 19 godina i živi u Rijeci. Jedan je od najmlađih natjecatelja ove sezone. Svoju budućnost Sergej vidi i u operi i u popu i u mjuziklima jer smatra da je odlika svakog dobrog glazbenika svestranost. Upravo će tu svoju svestranost pokazati i u natjecanju.

Za sebe kaže da je emotivac i zato najviše uživa pjevajući balade. Ali osim što ima emociju, tvrdi da je i veoma karizmatičan, što će i pokazati na pozornici The Voicea.

Sergej je u Vanninom timu, a nas je oduševio svojom izvedbom ”Ružica si bila” koja je na Facebooku prikupila mnoštvo pozitivnih reakcija.

Tekst, fotografije: The Voice

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci