Saznali smo što donosi novo izdanje manifestacije CITY 45 20 ove nedjelje u Rijeci!
S

Riječka manifestacija CITY 45 20 svakoga je ljeta oblačila Trsatsku gradinu u modno ruho, prošle godine radi pandemije manifestacija se nije održala, a ove godine donosi zaokret.

Naime, ove godine CITY 45 20 donosi nove sadržaje na Trsatsku gradinu i u obližnji Nugentov park, a održat će se 4.srpnja, od 17 do 21h.  Presenting corneri, radionice, posebno osmišljene zone, ove godine cilj je pružiti ugodu, inspiraciju, dobre ideje i kvalitetne sadržaje!

Presenting corneri bit će prisutni u prostoru Gradine, posjetitelji će moći upoznati kvalitetne brendove i istaknute proizvode.

Avon će i ove godine predstaviti svoje beauty novitete, brend ima miljenice diljem svijeta što i ne čudi jer uspješno prati trendove  i uvijek pronalazi način kako utjecati na dobrobit zajednice u kojoj djeluje.

Delmerion se predstavlja brendom Marvis, s motom #viseodpastezazube cjelokupna MARVIS priča stvorena je za sve one koji u svoj lifestyle žele unijeti originalnost i svoju rutinu pranja zubi dovesti na sasvim novu razinu.

Elementals by J.prirodna je kozmetika napravljena s ljubavlju, ponosni  na to što koriste isključivo organske sirovine, ne koriste nikakve aditive, konzervanse niti umjetne boje, imat ćete priliku saznati sve o poznatom proizvodu ovog tima – Čarobnom ulju. I naravno, probati ga!

Kako voljeti, osjećati i živjeti otok, sa svim prirodnim blagom koje on nudi, već gotovo cijelo desetljeće svojim primjerom pokazuju supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku, vlasnici OPG-a Matulić, upravo ćete ove proizvode ovog brenda moći doživjeti na Gradini!

Humed Pharma predstavit će brend Heliocare, a  posjetitelje će educirati o štetnosti UVA,UVB,HEVL i IR zračenja kao i važnosti zaštite od istih 356 dana u godini. Prevencijom do zdrave kože sada i u budućnosti!

Kako bi posjetiteljicama dali priliku da uz beauty sadržaje saznaju i modne novitete, mnoge će razveseliti što će svoj corner imati Infinity Design nakit. Moderni i ručno rađeni komadi nakita dizajnerice Ive Brukete odličan su dodatak vrućim ljetnim danima  i noćima.

Čitanje je uvijek IN, stoga posjetitelje očekuje i Book Chill zona kako bi mogli predahnuti i pogledati naslove idealne za ljetne dane, u sklopu Nugentovog parka.

Kako bi uživali i najmlađi, priprema se Kid’s Corner u suradnji s portalom Avanture malih okica, a trajat će od 17 do 21h, u prostoru Nugentovog parka.

Radionice i program:

NUGENTOV PARK

Fotograf Ivor Mažar predstavit će live food photo session, s početkom u 17:30 sati.

Dječja radost rasplesat će nas u 18h kada će se u Nugentovom parku predstaviti mali plesači Plesne skupine Lorena!

TRSATSKA GRADINA

Trening na otvorenom u prostoru Trsatske gradine održat će Sanja Modrić, želja joj je ljude motivirati na tjelesnu aktivnost i na zdrav način života. Trening će se održati u 20:30 sati na Trsatskoj gradini.

Kako kreirati savršen Summer Glow make up pokazat će make up artistica Iva Berišić, a sve u suradnji s IsaDora brendom, radionica vas očekuje na Trsatskoj gradini, u 20 sati.

Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvest će vas u Kreativnu školu šivanja za početnike, s početkom u 19:30 sati.

Posebnost događanje koje ove godine dolazi s motom ART OD GOOD LIVING je i prezentacija novog AUDI modela iz riječkog Porsche Inter Auta. Ulaz je slobodan, sve se održava na otvorenom.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci