Saznali smo što donosi lipanj u ZTC-u i znamo da će vam se svidjeti!
S

Zapadni trgovački centar u Rijeci i ovoga je lipnja pripremio atraktivne sadržaje! I vrijeme je da otkrijemo što se sprema u nama najdražoj shopping oazi!

Već ove subote, 08.lipnja, nakon kupovine možete iskušati sreću prolaskom kroz  Nagradna vrata! Svaki deseti kupac bit će nagrađen poklon bonom centra u vrijednosti od 100,00 kuna,  a saznali smo da će sretnih biti čak 50 kupaca! Želimo vam ugodnu kupovinu i da zvono pozvoni čim nogom kročite kroz Sretna vrata koja se nalaze na nultoj etaži ZTC-a (u neposrednoj blizini info pulta).

15.lipnja očekuje već poznato događanje – Bye Bye School! ZTC zajedno sa raspjevanim i rasplesanim mališanima pozdravlja još jednu školsku godinu uz obilje dobre zabave i veselja! Ovo se ne propušta!

29. lipnja, Zadnja subota u mjesecu novi je autorski projekt centra koji je već u prva dva navrata dignuo Riječane na noge! Prodajna mjesta dočekat će vas s posebnim popustima i akcijama, zvonit će i Sretna vrata i bit će to najljepši ispraćaj prvog ljetnog mjeseca –  lipnja!

Uživajte u kupovini, sadržajima i trenucima, ZTC uvijek brine da dođete sa znatiželjom, a odete sa osmijehom!


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci