Saznali smo kako funkcionira #homeoffice riječke agencije World Traveler i što nam sutra pripremaju!
S

2016-e godine jedna od hit pjesama bila je “Work from home”, četiri godine kasnije taj scenarij postao je svakodnevica mnogima. Odlasci na posao, zajednički trenuci, sastanci, marende, proslave unutar ureda, sve to čeka bolje dane dok se prilagođavamo radu od kuće.

Nas je zanimalo kako to uspijeva našim partnerima i prijateljima. Riječka World Traveler agencija svoj je savršen ured u centru Rijeke trenutno zatvorila, iako su putovanja trenutno stala, oni nisu stali i osim što su osmislili genijalan projekt i sada su World Traveler’s Bar ponudili svima jer ide u online formi, saznali smo i kako njima  prolaze ovi #ostanidoma dani.

Draga ekipo, kako funkcionirate u novom radnom okruženju? 

Vesna Pavletić, direktorica agencije: Savršeno – imam sve što treba – wifi, ogromnne količine kave, kućne ljubimce kao nove radne kolege… uglavnom nam je ludo i nezaboravno. Ono što nikako ne valja je pristup hrani non-stop što  nije dobro za sve nas koji nemamo u firmi klizna vrata pa sumnjam u to kako ću uopće ući u ured kad ovo sve jednom završi.

Vesna Pavletić

Marin Pavletić, turistički vodič: Kad sam se vratio iz Tajlanda bio sam 14 dana u samoizolaciji,  očekivao sam da mi vrijeme sporije prolazi,  ali ponekad mi je i nedostajalo vremena da završim sve što sam trebao taj dan!

Marin Pavletić

Igor Radiković, djelatnik agencije: Začuđujuće dobro. Komuniciram svakodnevno s kolegama i trudim se biti što produktivniji. Najgore od svega bi mi bilo u ovim trenucima ne raditi ništa. Možda tijelom jesam u stanu, ali glavom sam svaki dan na drugoj lokaciji. Super je kad ti je posao kombinacija rada i putovanja!

Igor Radiković

Sarah Graovac, djelatnica agencije: Za sad odlično! Uvijek ima posla i puno toga za istraživati tako da dosada u ovom slučaju ne postoji. Dobro mi je i to što se ne moram svako jutro buditi rano kako bi stigla na autobus pa bar malo duže spavam.

Sarah Graovac

Vesna priznaje kako joj najviše nedostaje odlazak na marendu u Grotu, kava na Korzu i naravno osjećaj da si okružen ljudima, Marinu također najviše nedostaju ljudi, a Igor nam otkriva kako trenutno ne mašta toliko o dalekim destinacijama nego razmišlja koliko još prekrasnih mjesta u Hrvatskoj nije posjetio. I Sarah priznaje kako joj je trenutno u mislima samo šetnja negdje uz more.

Na svu sreću riječki je tim pronašao način da se približimo jedni drugima i da makar virtualno putujemo na valovima dobrih vibracija i odličnih tema.

Tako i  ove srijede ostanite doma i putujte virtualno uz World Traveler’s Bar. Točno u 19:00, poznati putujući dvojac, Iva i Branko, omiljeni Putoholičari, uključit će se LIVE preko Facebook stranice World Traveler’s Bar i odvesti vas na virtualno putovanje po poznatoj američkoj Ruti 66.

Putoholičare je lako voljeti

Ako vas zanima kako izgleda Amerika kakvu rijetko tko zamišlja, daleko od nebodera, širokih cesta, šljaštećih reklama, galame i užurbanosti modrenih megapolisa, onda nemojte propustiti ovo online putopisno druženje. Route 66, cesta poznata je još i kao Glavna cesta Amerike, nekadašnja žila kucavica američke povijesti koja je spajala istok i zapad i „Mother road“ kojim se kretalo u potragu za boljim životom, ka sunčanoj Californiji.

Cesta kojom je nekada prolazilo na tisuće kamiona, danas se ne nalazi niti na jednoj modernoj karti Amerike, a njome prođe po koji entuzijasta u potrazi za poviješću USA ili oni najstrastveniji među putoholičarima.

Ostajemo doma i putujemo virtualno zahvaljujući Wordl Traveler agenciji

Jasno je što je Ivu i Branka odvelo na Route 66, a kakve su njihove priče sa tog putovanja saznajte u srijedu (08.04.) u 19:00 na online & live World Traveler’s Baru.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci