ZTC

Njega kože trebala bi biti sastavni dio dana svake osobe, a trebala bi se sastojati od dva važna i osnovna koraka: od čišćenja i hidratacije. Ali  koliko god zvučalo jednostavno, lako se možemo pogubiti u svemu tome zbog velikog broja raznih proizvoda kojima smo okruženi što na društvenim mrežama što u stvarnosti.

ZTC

U zadnje vrijeme, sve se više govori o serumima za lice kao neizostavnom proizvodu u njezi svakog tipa kože.   

Serumi za lice već su neko vrijeme na tržištu, oni danas nisu novitet i svi su za njih barem jednom čuli. Međutim, u zadnje su vrijeme postali izrazito popularni i kao da na svakom kutu možemo vidjeti neki novi serum. Zato smo za vas pripremili članak u kojem ćemo vam približiti što je to zapravo serum za lice, čemu on služi i kako ga koristiti.

 

Radi se o kozmetičkom proizvodu koji obiluje hranjivim sastojcima kao što su vitamin E, hijaluronska kiselina, ceramidi, vitamin C, salicilna kiselina i brojni drugi. Svrha seruma je djelovanje na određeni problem kože, pa je zato odgovarajući serum za lice najbolje odabrati s obzirom na tip kože (suha, masna, normalna, problematična) i probleme s kojima se susrećete (crvenilo, bore, pigmentacijske mrlje, nepravilnosti na koži i sl.)

Serum za lice se nanosi nakon čišćenja lica, a prije hidratantne kreme.

Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka potrebno ga je nanijeti u malim količinama, ali to ne znači da je on zamjena za hidratantnu kremu. Osmišljen je tako da djeluje na određeni problem kože, međutim svakoj je koži potrebna odgovarajuća hidratantna krema koja će dodatno navlažiti kožu i „zaključati“ molekule seruma duboko u koži.

Jedna od naših preporuka  je Dr Vivian’s Anti Age Serum s hijaluronskom kiselinom koji je osmišljen s ciljem vraćanja optimalne hidratacije lica, vrata i dekoltea.

Upravo zbog hijaluronske kiseline, koja je jedan od važnijih sastojaka seruma općenito, a koja dodatno hidratizira kožu istovremeno joj dajući čvrstoću i elastičnost, Dr Vivian’s Anti Age Serum je odličan izbor za nadolazeće hladnije mjesece koji nas očekuju s prvim jesenskim danima. Bitno je naglasiti da ga koristiti mogu muškarci i žene.

Sve informacije možete saznati i na službenom WEBSHOPU!

Kancelarija bar