Saznajte zašto su me oduševili LPG tretmani u I FIT studiju – Marija Mažar
S

Priča s kilogramima, u mom životu,  nalik je ljubavnoj zavrzlami iz sapunica. Ponekad je taj odnos pun sreće i ponosa, ponekad vrlo napet, a ponekad dođe vrijeme i za raskid, onaj pravi prekid. To se najčešće dogodi na proljeće kad mi zasmeta onih par brojeva više koje vaga pokaže i kad čvrsto odlučim dovesti se u red. Jer to nije samo do broja na vagi. To tada postaje osobni cilj pa mi se uključi želja da sebi pokažem da mogu i to je to. Ali, činjenica je da mi nedostaje motivacije kad sam u procesu sama. I onda sam odlučila da ću si dati priliku na novi način jer do prije par godina bilo je dovoljno da pripazim na prehranu, unos vode, više šetnje i kroz desetak dana sve bih riješila. Tijelo sada ima koju godinu više i nije mi bilo ugodno kad sam shvatila da to tako više ne ide.

STUDIO I FIT, RIJEKA

Prvo mjesto gdje sam se odlučila javiti bilo je i pravo mjesto.

S I Fit studiom veže me duga suradnja putem Stiluete koja je počela prije dvije godine, osjetila sam već tada da su kvalitetan tim koji zna što radi, imaju vrhunske usluge i uređaje, nalaze se na Donjoj Vežici, uvijek dostupna mjesta za parking – svi moji elementarni uvjeti bili su zadovoljeni.

A sada je trebalo vidjeti što možemo učiniti…

Ana Borović

Već u prvom razgovoru s Anom Borović znala sam da sam na dobrom tragu. Dogovor je odmah pao, LPG tretmani! Priznajem nisam znala puno o tome, no već prvi tretman mi se svidio i učinio da se  između dolazaka dodatno i sama motiviram i ne podliježem tako često cheat eat minutama… 

Lipomassage LPG tretmani – anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja, oblikovanja i zatezanja tijela

Lipomassage metodom bez kirurškog zahvata možete odstraniti masno tkivo otporno na dijete i vježbanje. Već nakon 6 tretmana rezultati na vašem tijelu bit će vidljivi – figura je vitkija, a mršavite i oblikujete samo one dijelove tijela koje želite promijeniti.

Kome je Lipomassage namijenjena?

–   potrebni su vam anticelulitni tretmani

–   ne možete se riješiti masnih nakupina na pojedinim dijelovima tijela iako se hranite pravilno i bavite fizičkom aktivnošću

–   želite oblikovati tijelo i zategnuti kožu

–   želite vratiti tijelo u formu nakon trudnoće

–   u menopauzi ste i ne želite da hormonalne promjene utječu negativno na  izgled vašeg tijela

(nakupine masnoće na trbuhu, struku, nadlakticama…)

Tretmani su izrazito ugodni, a budući da sam ja negdje na pola puta, rezultati su već vidljivi. Ono što me posebno oduševilo je što sam već nakon dva tretmana primijetila kako mi je koža “punija”,  a tijelo je vrlo brzo počelo poprimati drugačiju konturu.  Iako smo zašli u ljeto, nastavljam.

Ova varijanta savršeno mi odgovara, u procesu imam vodstvo i sa Anom i timom dodatnu motivaciju, ugodno mi je, odmorim se, uživam i radim nešto kvalitetno i korisno za sebe.

No, lako za emocije, rezultati su prisutni i poticajni.

Prvi korak ka boljoj verziji sebe uvijek je odluka. Nakon toga, sve je lakše. Moja je preporuka studio IFIT, već nakon prvih konzultacija bit će vam jasno da ste na mjestu gdje im je stalo i gdje će dati sve od sebe da vaše zdravlje i ljepotu stave na prvo mjesto. Iskreno, motivirajuće, korak po korak, kvalitetno i dobronamjerno.

Sjećam se kad me prije dvije godine Stilueta poslovno dovela na ovo mjesto kako sam bila oduševljena, sada kad sad ovdje izo osobnih razloga, dojmovi su još i bolji!

Nema čekanja ponedjeljka, novog mjeseca, promjena kreće odmah, nezadovoljstvo neka vas trgne i pokrene, neka bue vaša unutarnja snaga, a uz prave prijatelje na putu promjene sve postaje lakše i ljepše. 

Kvaternikova 83, Donja Vežica, Rijeka

tel. +385 51 711 416, mob. +385 99 311 33 33

web. www.ifit.hr

mail. info@ifit.hr

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci