Saznajte zašto nas je riječki Baby Center oduševio i pogledajte što smo sve pronašle!
S

Rujan je posebno atraktivan, dinamičan, sadržajan i zanimljiv! Nakon odmora slijede novi počeci, a roditelji mališana znaju koliko je ovaj period izazov. Početak vrtića i nove školske godine donosi nova privikavanja i stvaranja novih rutina, a tu su i opsežne pripreme kako bi sve proteklo u najboljem redu. Upravo zato dobro je znati mjesta na koja su uvijek možete osloniti.

Jedno od njih u Rijeci je Baby Center koji se smjestio na trećem katu Tower centra.

Od samog dolaska u naš grad, ovo je mjesto postalo mjesto od povjerenja, a status opravdava svakim našim dolaskom.

Sve za zdravo, sretno i sigurno djetinjstvo smjestilo se na police koje s radošću i znatiželjom istražuju i roditelji i klinci, od auto sjedalica, krevetića, kolica, igračaka do odjeće i igračaka.

Mi smo se u našem zadnjem posjetu ipak najviše usmjerili na nove modne kolekcije. Cool Club i Original Marines brandovi su kojima je teško odoljeti jer donose kvalitetne kombinacije po najnovijim trendovima, a lako je zamisliti kako će mališani neke nove uspomene iz najljepšeg i najbezbrižnijeg doba pamtiti upravo u ovim kombinacijama!

Mi smo izdvojili tri outfita, donosimo sve detalje ispod fotografija:

 

Original Marines Majica: 139,99 kn, TY papuče 109,99kn, Original Marines suknja 139,99kn

 

Original Marines jaknica 309,99kn, Nike tenisice 299,99kn, Original Marines haljina 229,99kn
Disney sandale 100,00kn, Cool Club haljina 69,99 kn
Cool Club jakna 349,99kn

Nakon što smo razgledali odjel s odjećom i obućom uživali smo u bogatom i raznovrsnom asortimanu, pronašli smo savršene čizmice i kišobrane jer ipak živimo u Gradu koji teče i u kojem kiša rado poteče.

Uz ljubazno i profesionalno osoblje lako je uživati u trenucima kupovine, a Baby Center je nezaobilazna destinacija i kad treba odabrati poklone.

Želimo da vam rujan prođe čim lakše i ljepše, a kako i slogan BABY CENTRA kaže Ruka za sve vaše početke“, iz našeg iskustva potvrđujemo – Upravo je tako! Sretni vam svi počeci!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci