Saznajte što vas očekuje na prvom Miss Business 2023.
S

Predstavljamo vam događaj koji će obilježiti poslovnu scenu Primorsko Goranske županije – Miss Business 2023. Ovo je prvi takav događaj u Republici Hrvatskoj, posvećen uspješnim poduzetnicama, a cilj mu je proslaviti eleganciju, uspjeh i poslovnu izvrsnost žena. Miss Business 2023 nije komercijalni događaj, već se dolazak može ostvariti samo uz pozivnicu.

Kada i gdje?

Ovaj prestižni događaj će se održati 16. rujna 2023. godine s početkom u 19 sati na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu uz podršku Grada Kastav i Turističke zajednice Grada Kastva.

Modna inspiracija za poslovnu ženu

Revija će prikazati modne kolekcije lokalnih dizajnera (odjeće, nakita, torbica…) i boutique-a koje su tematski usmjerene na poslovne žene pod nazivom “Jesenska kolekcija za poslovnu ženu”. Kandidatkinje će se predstaviti kroz tri različita izdanja:

  • Casual Business
  • Office
  • Night-Cocktail

Ovom izborom želi se prikazati stvarna, samopouzdana žena u raznolikim, ali jedinstvenim izdanjima gdje godine predstavljaju samo iskustvo.

Misija

Miss Business 2023 ima dublji smisao od same modne revije. Cilj je promovirati poduzetništvo i potaknuti žene da manifestiraju svoje poslovne ideje, umrežavaju se i stvaraju nove poslovne suradnje. Ovo je posebno važno za razvoj gospodarstva i rast gradova koji su ključni za socijalni i ekonomski napredak.

Svaka žena zaslužuje eleganciju u svakoj prilici, a to će kandidatkinjama pružiti, između ostalih i učenice frizerskog i kozmetičkog usmjerenja Obrtničke škole u Opatiji. S pomoću svojih mentora i stručnjaka iz frizerske i make-up industrije, stvorit će nezaboravno iskustvo za sudionice, dok istovremeno razvijaju svoje vještine i povezuju se s uspješnim ženama u poslovnom svijetu.

Program

Uzvanici mogu očekivati večer punu iznenađenja koja će osvojiti sva njihova osjetila. Glazbeni nastupi koji pozivaju na ples, plesne izvedbe koje će ih zasigurno oduševiti te spektakularne performanse koje će ih ostaviti bez daha. Sve će biti upotpunjeno izvrsnim vinima i pićima lokalnih proizvođača, pružajući im priliku da iskuse najbolje okuse naše regije.

Više o izboru možete pronaći na web stranici https://vanavi-ri.com/miss-business-2023/

Pratite novosti o detaljima izbora, sudionicima i sponzorima putem društvenih mreža:

https://www.linkedin.com/company/93802103/

https://www.instagram.com/vanavi.experience/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091686979059

Zahvale

”Ovom prilikom izražavamo duboku zahvalnost našim nezamjenjivim suradnicima: HB Studiju, Ži-Va i Karini. Bez njihove stručnosti i predanosti, ovaj događaj ne bi bio moguć. Njihova posvećenost pomaže nam stvoriti iskustvo koje će dugo ostati urezano u pamćenju svih sudionika.

Bitno je napomenuti da izvođači i suradnici na projektu čine ovu manifestaciju posebnom, a njihova je podrška ključna za njezin uspjeh. Hvala im od srca što su se pridružili našem timu kako bismo zajedno stvorili nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

S iskrenom zahvalnošću se obraćamo i svim našim vrijednim pokroviteljima koji su prepoznali ključnu ulogu ovog događaja. Bez njihove podrške, Miss Business 2023 ne bi mogao zaživjeti. Zahvaljujemo im na sudjelovanju u ovoj posebnoj prilici koja slavi uspješne žene i promiče njihovu izvanrednost u poslovnom svijetu. Njihov doprinos čini ovaj događaj izvedivim i neizmjerno vrijednim” kazala je organizatorica Iva Vavan.

Miss Business 2023 je više od modne revije; to je prilika za slavlje elegancije, ženskog uspjeha i izvrsnosti u svijetu poslovanja.

S nestrpljenjem iščekujemo Miss Business 2023. – Crekvina – Kastav 16. rujna 2023. godine!

#MissBusiness2023 #VanaviExperience #LadyBosses #PoslovnaŽena #Elegancija #Uspjeh #Poduzetništvo #Networking

Upoznali smo organizatoricu Ivu Vavan, intervju pročitajte ovdje.

Tekst, fotografije: PR/ Koncept Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci