Savršeni parfemi čekaju vas u Amber Niche Store-u u Rijeci
S

Još niste pronašli idealan poklon za voljenu osobu? Bez obzira radi li se o Valentinovu ili nekoj drugoj prilici, parfem je jedna od onih ideja koje uvijek prolaze.

Potraga za parfemima najčešće počinje, ali i završava u riječkom Amber Niche Store-u koji je dom poznatih brendova niche parfema. Niche parfemi su posebni, dolaze u limitiranim količinama, nisu sveprisutni, a eksluzivnost koju donose je nezaboravna!

Jedan od brendova koje smo upoznale upravo u Amberu jer Parfums de Marly. Prava fantazija i idealan poklon za žene i muškarce!

Zaljubljenost, uzbuđenje, sreća, pozitivna nervoza… sve su to osjećaji kojima možemo opisati Dan zaljubljenih! Taj dan želimo iskoristiti kao posebnu priliku za svojoj voljenoj osobi iskazati svoju neizmjernu ljubav, želimo da se osjeća primijećeno, voljeno, podržano, a koji je idealan način za to napraviti?

Amber Niche Store uvijek očarava

Amber Niche Store pun je mirisa i znakova pažnje koji vašoj najdražoj osobi mogu dati do znanja da ju vidite i koliko prepoznajete njene ili njegove potrebe. U cilju nam je pomoći vam u potrazi za savršenim niche parfemom koji će i vas i vama najdražu osobu ostaviti očaranima i još više zaljubljenima.

Parfums de Marly suvremeni su niche parfemi današnjice koji se oslanjaju na raskošnu i bogatu prošlost, zabave koje su se održavale u Château de Marly nekad! Svaki miris ima svoj mirisni potpis razvijen iz palete plemenitih sastojaka.

A broj jedan Amber preporuka ovog Valentinova je upravo Parfums de Marly Oriana!

Prvo će vas privući estetika parfema, a zatim će vas zanosne mirisne kapljice očarati. Ima cvjetni i voćni miris koji reprezentira slatkoću, mekoću i senzualnost. Daje fantastičan doživljaj mandarina i talijanskog bergamota s cvijetom naranče i crnim ribizom. Bijeli slijez u kombinaciji s prozračnosti Chantilly kreme stvaraju ovisnost o mirisu.

Niti jedna žena ovome neće moći odoljeti! Ako želite obradovati muškarca kojeg volite preporuka je Layton! Muževan, decentan i karakteran parfem! Ambe Niche Store nalazi se u samom centru Rijeke, kraj Kosog tornja, a uz prekrasne parfeme dočekat će vas i uvijek nasmijana lica, savršen spoj, zar ne?!

Prijašnji tekst na Stilueti – Amber Niche Store u blagdanskom ruhu prava je adresa za posebne darove

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci