Savršena torba za plažu brenda Paper & Stuff! 
S

Još nam ljeto nije gotovo i još uvijek uživamo u prekrasnom toplom vremenu! Mnogi upravo preferiraju kraj kolovoza za godišnji odmor jer su manje gužve i tad  se baš da uživati i upijati ljeto.

Za ljeto volimo lijepe i trendi komade da i na plažu idemo sa stilom, a pronašli smo jednu torbu za more koja nam se jako dojmila i mislimo da je odličan izbor za plažu.

Pronašli smo ju u kolekciji domaćeg brenda Paper & Stuff. Riječ je o brendu koji je specijaliziran za dizajn i izradu personaliziranih proizvoda, ponajprije planera i rokovnika te personaliziranih poklon paketa.

Kako piše na njihovom webu, iza cijele priče o personaliziranim proizvodima stoji obiteljski tim. Ivana Pelivan kao glavni kreativac i CEO, te Renata Vokal koja sve ideje pretvara u gotove proizvode.

Od 2013.godine do danas Paper & Stuff je postao originalan i prepoznatljiv domaći brend, a ponuda se iz godine u godinu proširuje.

Posebnost ovog brenda je princip rada u kojem svaki klijent aktivno djeluje u osmišljavanju vlastitog proizvoda, a ovu torbu za more možete i vi personalizirati!

Velika jutena torba, dimenzija 48 x 72 x 15 cm, u koju će stati sve što vam je potrebno za dan na plaži.

Osim na plažu, može se nositi i na cool ležerne ljetne kombinacije u gradu.

Možete ju personalizirati s raznim natpisima po želji, a boje slova dolaze u crnoj, bijeloj ili zlatnoj varijanti.

Cijena torbe iznosi 35 € (263.71 Kn).

Sve detalje pronađite na linku.

Fotografije: Paper & Stuff

Prethodni tekst –Nova kolekcija Anovi kupaćih kostima predstavljena na Šolti

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci