Savršen wedding editorial u srcu Gorskog kotara nadahnut ruskim vjenčanjima
S

Brojna su vjenčanja prošle godine morala biti odgođena i zato se nadamo da će ova sezona vjenčanja koja je pred nama omogućiti da se održe toliko iščekivana vjenčanja i proslave na način na koji smo navikli. Iako većina parova želi proljetno ili ljetno vjenčanje, ovaj editorijal Fidelio Tailored Clothing tima mogao bi ih inspirirati da promijene mišljenje i svoju ljubavnu priču pretvore u pravu zimsku bajku.

 

Ines se predstavila u stylinzima s potpisom Vjenčanica Biba
Damir nosi Fidelio kombinacije
Gorski kotar najljepša je kulisa zimskoj wedding priči

Ovog ljeta, Fidelio nam je predstavio odijela za nekoliko različitih stilova vjenčanja – boho vjenčanje na livadi prepunoj poljskog cvijeća, morsko vjenčanje na brodu te elegantno vjenčanje u prekrasnoj vili na opatijskoj rivijeri. Nova Fidelio kampanja donosi dvije odjevne kombinacije kao stvorene za zimsko vjenčanje.

Stari mlin, maleno jezero opasano šumom i pahulje koje ne prestaju padati bili su prava atmosfera za priču o jednom romantičnom i nježnom vjenčanju. Fidelio tamno zeleni sako s kontrastnom bordo vunenom kravatom, u kombinaciji s hlačama boje slonovače, skladno se uklopio s dugom vjenčanicom od čipke boje crvenog vina iz Biba vjenčanica te smaragdno zelenom bundom i rukavicama iste boje. Poluspuštena valovita kosa i make up s naglašenim usnama dodatno su zaokružili ovaj stil, a netipičan, drugačiji vjenčani outfit u ovim zimskim, kontrastnim bojama pokazao se kao pravi odabir za ovu šumsku lokaciju.

Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje. Fidelio crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom Biba vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom i šubarom.

Fotografije potpisuje La Vie photo studio
Gentlemen’s Shop, 4Look Bio Eco, GG Beauty Concept zaslužni su za beauty dio ove modne priče

Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija za koje je zaslužan La Vie Studio zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršene vjenčane outfite i najljepše zajedničke uspomene.

Fotografije: La Vie Studio

Odijela: Fidelio Tailored Clothing

Haljine: Biba vjenčanice

Frizura: Karla Benić 4look bio eco; Gentlemen’s Shop

Make up: Gea Glažar 4look Bio Eco

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci