NaslovnicaPUTOVANJAMJESTA IZ SNOVASavršen proljetni vikend: Posjetili...

zadnje objave

Savršen proljetni vikend: Posjetili smo Family Hotel Amarin!

Sjećam se kad sam prvi put ugledala kadrove obiteljskog hotela Amarin koji u Istri pruža pogled na nepregledno morsko bogatstvo s jedne strane  i jedan od najljepših gradova – Rovinj s druge strane.

Jednostavno, osjetila sam ono nešto i znala da moram vidjeti je li moguće da je hotel doista toliko čaroban i  poseban te pruža li zbilja toliko dobrih sadržaja za djecu različite dobi.

Budući da našu zajednicu čine šestogodišnjakinja i dvogodišnjak, jasno vam je da smo imali savršen uzorak za provjeru stvarnog stanja, a uz to naš posjet Amarinu poklopio se  s vikendom otvorenja koji nosi naziv  WOW vikend (Weekend of Wonders) koji  pruža dodatne sadržaje igre i zabavu!

Već pri dolasku znala sam da je pred nama tri dana uživanja, a kroz par crtica našeg obiteljskog vikenda, dobit ćete dojam što ovaj hotel pruža. A pruža jako puno.

Nakon ručka i check in-a, konačno smo dočekali našu sobu, naš dom nekoliko dana krio se pod brojevima 139  i uz voće dobrodošlice dočekao nas je savršen pogled, u ovom će slučaju fotografije govoriti tisuće riječi…

O dječjoj euforiji ne moram pisati, gotovo da su jednako htjeli ostati u sobi i izaći van vidjeti što ih sve čeka, a to je bio pravi doživljaj. Iskreno, toliko je sve lijepo, uredno i bajkovito da sam imala osjećaj kao da se radi o kulisama nekog filma u kojem smo se slučajno našli. Spoj prirode i dječjih sadržaja učinio je da se nakon dugo vremena kompletno opustimo i prepustimo čaroliji igre, smijeha, šetnji I upijanja trenutaka koje Amarin pruža. Usudim se napisati: Nestvarno lijepo!

Igra na otvorenom uz tobogane, trampoline, interaktivne sadržaje, tunele, ljuljačke oduševila je našu djecu već prvog dana, a onda se na večeri dogodio obiteljski presedan, naš je dvogodišnjak za vrijeme večere zaspao. Nikad, ali nikad se u te dvije velike godine njegova života nije dogodilo. Malenog i tatu smo ostavile u sobi, a djevojčica i ja krenule smo na prvi večernji party – druženje s mađioničarom i ples. Moram pohvaliti animatorice koje su besprijekorno vodile program čineći da se svi gosti (govorimo o različitim govornim područjima) osjećaju dobro i ugodno, znajući što se u svakom trenu događa i pazeći da djeca sve razumiju.

Djevojčica je također potpuno neočekivano izjavila da je umorna oko 21:30h, još jedna scena na koju nismo navikli, nakon zabave spremne za odmor vratile smo se u naš novi  dom 139 i zaspale. Ono što ovdje moram istaknuti je krevet –  udoban, i prostran, dovoljan da nas kroz noć primi svih jer naravno da su klinci osjetili potrebu tokom noći da nam se pridruže.

Subota je bila dan za istraživanje svih blagodati boravka u Amarinu, od dječje igraonice i onoga što je najviše oduševilo male Mažare – bazena i spa dijela! Jaccuzi, plitki bazen za malu djecu, veliki s toboganom, ovo su nam bili najljepši trenuci i iako dvogodišnjak ne voli vodu i kupanje, nismo ga mogli odvojiti od ovog dijela hotela, bio je oduševljen!

A bili smo oduševljeni I mi prilikom da djecu pustimo u igraonici i popijemo kavu u miru s pogledom na Rovinj i uživamo u solo bračnim trenucima znajući da su djeca na sigurnom te da uživaju u igri.

Dan je prošao jako brzo i nismo se ni okrenuli i ispred nas je bila jedna posebna noć, groznica subotnje večeri s klincima i odlična zabava kroz koju su nas vodili Luka Bulić i Iva Šulentić. Baloni, rekviziti za fotografiranje, dječji šampanjac, imala sam osjećaj u pojedinim trenucima da se jednako dobro zabavljam kao i djeca, a nismo propustili ni priliku da se fotografiramo s novom maskotom ispod koje se krio samozatajan Marin kako smo otkrili…

Teško je sažeti sve dojmove i istaknuti sve sadržaje no lako je jednostavno zaključiti kako je Family hotel Amarin u potpunosti prilagođen djeci, uz to je I pet friendly, dakle pazilo se na sve, na savršenu ugodu boravka obitelji i djece.

Bavim se poslom koji me uvijek čini dostupnom i online, no uz toliko ugodnih trenutaka taj svoj radni dio uopće nisam osjetila, a osjetila sam radost i veliki ushit svoje djece kojima je ovo bio savršen vikend uz naravno neizostavno pitanje prilikom odjave: A mama, doći ćemo brzo opet, je li tako?

Tako je, doći ćemo sigurno, savršeni kadrovi koje donosimo još su ljepši uživo, ono što riječi ne mogu dočarati je kvaliteta usluge i profesionalnost osoblja koje čini da se odvojite od ponekad tmurne i agresivne svakodnevice i utonete u jedan svijet u kojem je dječji osmijeh uz sigurnost boravka na prvom mjestu. A to je sve što jednom roditelju treba.

Otmjen I luksuzan, moderan I poseban, sve je to Amarin, hotel po mjeri svake obitelji!

Pripremila: Marija Mažar, foto: Ivor Mažar

Val de Lesso 5,
52210 Rovinj, Hrvatska

Telefon: +385 52 800 250
Fax: +385 52 800 215
E-mail: info@maistra.hr

FAMILY HOTEL AMARIN

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE