Šarmantni i eco-friendly pokloni, EQUA boce će oduševiti svaku osobu
Š

Polako nam se bliži najljepše vrijeme u godini, a mnogi od nas već razmišljaju o odabiru poklona za svoje najdraže. Upravo su blagdani savršen trenutak da podržimo lokalne brendove i odaberemo unikatne poklone koji će svakoga obradovati.

Zahvaljujući prepoznatljivom dizajnu, kvalitetnim materijalima i personaliziranim detaljima EQUA boca je poklon s kojim ne možete pogriješiti. Osim što je odličan podsjetnik za hidrataciju, jedna EQUA boca godišnje može zamijeniti i do čak 217 plastičnih boca za jednokratnu upotrebu. Odaberite između preko 80 dizajna za NJU, NJEGA i naše najmlađe, dodajte personaliziranu gravuru na svoj najdraži model i uživajte u šik i eco-friendly poklonima za cijelu obitelj. Dati svoj doprinos smanjenju upotrebe jednokratne plastike ovih bladana nikada nije bilo lakše. S EQUA bocom Vi i vaši najdraži pristajete na održivi način života bez mijenjanja osobnog stila.

Processed with VSCO with a4 preset

Pronađite svoju savršenu partnericu za cjelodnevnu hidrataciju ili poklon za svoje najmilije putem hrvatskog  WEB SHOPA.

Zaprati equa_hrvatska i na Instagramu i otkrij čaroliju darivanja za EQUA način!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci