Šarmantna poslovna kombinacija pokazuje da i biznis dress code može biti razigran!
Š

Žene kao žene, često puno vremena izgubimo na traženje savršenih kombinacije za različite prilike. A kada govorimo o poslovnom look-u nerijetko se i držimo nekih ozbiljnih poslovnih kombinacija, ali to ne mora biti tako jer danas ćemo vam pokazati kako i biznis dress code može u isto vrijeme biti vrlo poslovan ali i razigran.

Inspiraciju smo pronašli na blogu Krystin Lee Suburban Faux

Suburban Faux – Pas je lifestyle blog na kojem možemo pronaći trenutke inspiracije u koju svakako uključujemo modu, dekor, ljepotu i još mnogo toga. Krystin Lee radi kao socijalni strateg u agenciji koja se nalazi malo izvan Toronta u Canadi, a svoj blog počela je pisati 2012. godine s kojim je vidjela priliku i način da podijeli svoju kreativnost. Krystin je od završetka studija radila na raznim područjima marketinga i odnosa s javnošću, a iako živi u predgrađu oduvijek je voljela taj stil gradske cure i zato je naziv bloga Suburban Faux.

Zato drage žene, nemojte se bojati izaći iz poslovnih okvira i poigrati se stilovima i bojama, nadamo se da smo vas motivirali za vaš sljedeći poslovni sastanak, a najvažnije od svega je da uvijek birate i nosite ono u čemu se osjećate lijepo, ugodno i sretno!


Blog: www.suburbanfauxpas.com

Instagram: @krystin_lee

Facebook: Suburban Faux-Pas

Foto: Suburban Faux

Pripremila: Stilueta

 

 

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci