ZTC

Već 25 godina visoko cijenjen i prepoznat salon vjenčanica Vesna SPOSA za sobom ostavlja još jedan uspješan festival vjenčanja i još jedan očaran grad. Ovoga vikenda to je bila Pula, gdje se u subotu (28. siječnja) u pulskom Domu branitelja održao 17. Istarski festival vjenčanja –  event koji je obuhvatio elitu stručnjaka  hrvatske modne scene, kao i sve veću publiku ljubitelja mode i hrvatskih dizajnera.

Salon Vesna SPOSA ponovno je zabljesnuo, predstavivši ne samo  svoje impresivne kreacije, već i svoj stručni tim educiranih modnih stilistica, koji je radoznalim uzvanicima pomogao i odgovorio na brojne upite. Članice Vesna SPOSA tima profesionalne su modne savjetnice koje rade u Vesna SPOSA salonima diljem cijele Hrvatske; u Zagrebu, Karlovcu, Varaždinu i Splitu, te su posebnost upravo ovog salona, koji se jedini u regiji po tom obilježju  pridružio mnogim modnim salonima svjetskih razmjera, poput salona u Milanu, Parizu i New Yorku.

Izložene haljine odišu nježnom romantikom, te obiluju finim teksturama i mekim tkaninama, uz obilje osvježavajuće čipke i bajkovitih elemenata poput pelerina. Večernje haljine šarmirale su svojim dubokim smaragdnim nijansama izvedenima u plišu i čipki.

Vrhunac ovog eventa označila je iščekivana modna revija inspirirana 1920-im godinama, a za modele su odabrane manekenke agencije Tijara. Izrada revije nadahnuta je art deco elementima i posebice odiše elegantnim ozračjem Great Gatsby ere. Reviju je nosila i poznata hrvatska manekenka Dijana Ferenčak, uz Saru Stojimanov, Saru Rupenović, Adisu Jusić i mnoga druga poznata imena u usponu Tijara agencije. Fotografije potpisuje Giordano Cellich

Za pripremu čitavog eventa zaslužna je organizatorica SPOSAnews revije i festivala Marijana Percan Dabo, vlasnica Tijara model agencije.

ws, 

Izvor: PR                     Foto; Giordano Cellich

Kancelarija bar