Sara Dance Studio osim trbušnoga plesa nudi i plesni program Sexy Heels!
S

Sexy Heels je novi plesni program u Sara Dance Studiju.  Naučite kako hodati sexy u štiklama, njihati bokovima i zamahnuti kosom. Uz Saru Saršon radit ćete na  linijama tijela, izolacijama i jazz elementima.

Ovaj class je vrlo ženstven, senzualan i sexy baš kako bi se svaka žena trebala osjećati. Štikle same po sebi  daju osjećaj sampouzdanja a još kad zeplešete u njima postajete snažne i nezaustavljive! Otkrijte ovaj plesni stil nakon kojega vaš svakodnevni hod više nikada neće biti isti!

Sexy Heels se održava od sljedećeg utorka, od 20:00h-21:00 h, u Sara Dance Studiju. 

Također, u tijeku su i upisi u novu početnu grupu trbušnoga plesa koja počinje 28.10.2019. Termini su utorkom i četvrtkom od 19:00h-20:00h. Tečaj je namijenjen onima koji nikada nisu plesali trbušni ples, te će polaznici kroz 2 mjeseca koliko tečaj traje naučiti osnove ovoga plesa te sve to otplesati u jednu  jednostavnu koreografiju na orijentalnu glazbu.

Oba plesna stila odlično utječu na fizičko i mentalno zdravlje žena. Na zabavan način sagorijevate kalorije a ženstveni i senzualni pokreti dopridonose osjećaju samopouzdanja te se žene počinju osjećati ugodno u svojem tijelu. Odvažite se i učinite nešto lijepo za sebe i svoje zdravlje!

Za sve informacije javite se Sari na 095/9015-858, email bellysaradance@gmail.com , ili pošaljite poruku na FB  stranicu TRBUŠNI PLES SARA SARŠON.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci