13.8 C
Rijeka
Ponedjeljak, 25 siječnja, 2021

Bili smo na snimanju kampanje novih proizvoda s potpisom Dr Vivian branda

Dr. med. dent. Vivian Jurković specijalizirala se za kozmetičku anti-aging medicinu. Dugo kliničko iskustvo na tom području omogućilo joj je da razvije Dr. Vivian...

Sanja, Anja i Ines prve ambasadorice ženskih Fidelio odijela! #eudaimonia2020

Riječki GENTLEMEN’S SHOP donio je pravo osvježenje u naš grad! Od inovativnog  koncepta „barbers shopa“, feelinga, događanja, u zadnje vrijeme popularan hashtag #levelup doista vrijedi za ovaj tim koji promišlja van granica i u centru Rijeke stvara priču po svjetskim mjerilima.

Jedan od najprepoznatljivih projekata GS-a postao je Eudaimonia.

STILUETA

Nije nam od prve sjela ta riječ (malo se lomio jezik prvih puta), ali filozofija itekako je!

Eudaimonia je stajalište koje stavlja  sreću (eudaimonia) kao najviše dobro i cilj ljudskoga života (izvor Wikipedia). Eudajmonizam je zaživio kao jedan pozitivan pokret tima na čelu s Damirom Mateškovićem, biti dijelom ove priče nešto je što nas posebno veseli i ove godine pogotovo jer projekt dolazi s brojnim novitetima i atraktivnim sadržajima!

Andrea Terzi, Mladenka Vraneković, Ines Matić, Sanja Lopar, Anja Zambelli Čolak, Damir Matešković

Prvi novitet je što su se markantnim muškarcima koji su dosad bili zaštitna lica pridružile i karizmatične žene.

Proteklog vikenda odrađena su prva snimanja te su, uz muške ambsadore o kojima ćemo kasnije, u Opatiji svoje mjesto pronašle jako zanimljive ambasadorice.

I dok je Andrija Čolak, poduzetnik najpoznatiji po Sur’n Fries franšizi krasio kalendar 2018.godine, ove godine zaštitno je lice supruga Anja Zambelli Čolak, vlasnica  Zambelli Brand Design studia, jedna od najuspješnih riječkih poduzetnica nove generacije.

Anja Zambelli Čolak

Ispred objektiva Ivora Mažara našla se i gospođa Sanja Lopar. Životna priča ove žene prepuna je dinamike i preokreta, no puna snage, hrabrosti i pozitivnih dojmova. Sanja je jedna od najpoznatijih Sarajki, njezina firma „Lopar International“ bavi se proizvodnjom luksuznih kubanskih cigara i vrlo je uspješna.

Sanja Lopar

Anji i Sanji pridružila se i Ines Matić, još jedna iznimna žena koja s lakoćom spaja više karijera dok eudajmonistički uživa u životnim trenucima. Ines je poslijedoktorantica na Katedri za rimsko pravo na Pravnom fakultetu u Rijeci, nedavno se okitila i titulom sommeliera, a radi i kao PR/marketing manager za brandove Gentlemen’s Shop i 4look. Ines je i ambasadorica fantastičnih i prestižnih Bottega vina.

Ines Matić

Anja, Sanja i Ines predstavile su prva ženska Fidelio odijela, svojevrsna premijera najava je linije za žene koju svi skupa s nestpljenjem očekujemo.

Fidelio je brand koji modi pristupa na jedan poseban način.

Inspiraciju za ime brenda pronašli su u latinskoj riječi fides koja znači vjera, povjerenje, sigurnost, vjerodostojnost, pouzdanost, poštenje, iskrenost i odanost. Upravo navedene vrijednosti ono su što utjelovljuje Fidelio i ono što će osjetiti svaki muškarac  i žena koji svoje povjerenje daju ovom riječkom brandu.

Frizure za potrebe snimanja potpisuje 4look, make up Mladenka Vraneković. Fotografije Ivor Mažar uz asistenciju Vedrana Karuze, a snimanje se odvijalo  u Opatiji te posebna zahvala ide restoranu Bevanda.

Make up potpisuje Mladenka Vraneković.

4look se pobrinuo za frizure ambasadorica.

Život je lijep kad pravi ljudi ujedine snage i rade prave stvari. Život je sreća trenutka, od čaše vina, lijepe frizure, savršeno skrojenog odijela, druženja kad snimanje završi. Život je sve ono što mi stvorimo od njega.  

Anja Zambelli Čolak

A Gentlemen’s Shop stvara predivne priče, i  uz podršku glavnih sponzora G3 spirits kroz Eudaimoniu 2020  donosit će vrhunske životne poslastice i inspirativne sadržaje. Naravno, bit ćemo tu da ih sve ispričamo.

4look se pobrinuo za frizure ambasadorica.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

Performans ‘(Ne) mrzimo baš sve?’ plesne grupe Flame

Performans '(Ne) mrzimo baš sve?’ bavi se temom govora mržnje trajno fiksiranog šaranjem grafita po riječkim fasadama, koji je tako postao dijelom životnog prostora...

Instagram Inspiracija: Modna strana snježne idile

Svako godišnje doba nosi svoje i svako godišnje doba ima svoje modne izričaje. Obožavamo modnu inspiraciju u obliku modnih kombinacija idealnih za ovo razdoblje...

PRATITE NAS...

22,125ObožavateljiLajkaj
7,910SljedbeniciSlijedi
20PretplatniciPretplatiti

NE PROPUSTITE

U odličnom društvu prijatelja, partnera i suradnika proslavili smo Stiluetin sedmi rođendan!

Porsche Inter Auto Rijeka jučer je poprimio novo ruho, proslavili smo sedmi rođendan, a broj sedam inspirirao nas je da proslava bude u znaku...

Grad znanja: Kava, kolač, dinamika Nine Čeh

Nina Čeh znanstvenica je koja odrasta u Istri i nakon završene opće gimnazije u Srednjoj školi u Buzetu 2008. godine upisuje Građevinski fakultet na...

Pogledajte kako je bilo na modnoj reviji Fashion Room Rijeka Night

Jesen je u Rijeci krenula vrlo dinamično, uz brojne projekte i događanja, Grad koji teče postao je grad koji se budi i iznimno nas...