Sandy Hadinger otkriva sve o prvoj godini rada Beat Gym-a, a najavila nam je i prigodan event!
S

Vjerujemo kako je ime Sandy Hadinger sve prepoznatljivije u svijetu fitnessa i kako postoji mali broj ljudi koji za nju nije čuo. Sandy je dobitnica je prestižne Arnold nagrade u body buildingu 2018.godine i Athlete of the year 2019. u Austriji. Prošle je godine napokon ostvarila svoj san i otvorila vlastitu teretanu Beat Gym, gdje se i u samom logu – koji prikazuje njezin otkucaj srca, vidi kako je cijelim srcem ušla u projekt. To nije obična teretana jer je i sama vlasnica Sandra vrlo neobična osoba, žena koja plijeni pažnju i unosi radost gdje god da se pojavi. Tako je Beat Gym teretana s dušom i individualno pristupa svakom klijentu. Sprave su napravljene po njenom konceptu. U ponudi se nalaze i wellness, fashion fitness odjeća, organski proizvodi za tijelo, proteini i još mnogo toga. 

Neizostavne dvije maskote Beat Gym-a su njezina dva psa Bambi i Pimpstar, koji su dobili status celebrity-a u Rijeci i nerijetko vježbaju s klijentima.

Povodom prve godišnjice otvaranja teretane, 12.06. 2021. održati će se slavlje u razdoblju od od 13h do 19h gdje će prisustvovati i u najboljem se svjetlu predstaviti sljedeći izvođači: Darrio Sec – DJ, Dorian Skoblar – barmen, cocktail show, Yesica Portilla – professional dancer, entertainer from Columbia, Fashion show – FITNESS & SPORT Beyond by Suzi Toldi, poliklinika Busdon Gunarić, frizerski salon Kerastase Circolo, Angelore Trajna šminka, Beauty Salon Monique, Luxury Nails by Anja, Teatro Lounge Bar i Yacht charter by Tamara.

Godinu dana rada ove zanimljive teretane nije mala stvar, pa smo Sandy upitali kako se osjeća povodom prvog rođendana i ovog važnog datuma. “Ispunila su se sva moja očekivanja i neopisivo sam zahvalna sto sam imala mogućnost ostvariti svoj san! Za mene to nije posao, ja u tome uživam, dolazim s osmjehom na licu jer radim ono sto volim. Najviše zahvaljujem svojim roditeljima jer su mi bili ogromna podrška u ostvarivanju mog sna, i uvijek će davati sve od sebe da teretana bude najbolja sto može biti! U ovoj godini već tri puta smo radili “upgrade” u teretani, od ambijenta do novih sprava. Idemo prema željama i potrebama klijenata. Dario i ja uvijek smo na raspolaganju i radimo ovaj posao o srca i uživamo u njemu.” – istaknula je Sandy.

Kako je godina iza nas bila vrlo izazovna i neizvjesna, za Sandy ona nije predstavljala problem jer kako i sama kaže “bez obzira na Covid, u godini koja je iza nas postigli smo sve sto smo željeli. Neizmjerno smo ponosni sto smo u teretani stvorili atmosferu i energiju da se klijenti jako ugodno osjećaju. Isti tako ponosni smo na sve promjene koje smo napravili u teretani, na sve nove fitness sprave i sve detalje s kojima je teretana postala još ugodnije mjesto za boraviti.

Kako je danas za Sandy i njezinu teretanu veliki dan, znatiželjno smo pitali Sandy što sve gosti mogu očekivati na proslavi. Istaknula je kako “naše goste i klijente, koji su uvijek u nas vjerovali, očekuje fashion show s fitness odjećom koja će se prodavati isključivo kod nas u teretani, dobra zabava praćena s odličnom muzikom, hrana i coktails, nezaboravno vrijeme s Beat Gym-om te da se svi skupa možemo bolje upoznati i zabaviti.”

Vjerujemo kako oduševljenja neće izostati i da će proslava svakako biti jedna od onih koje se pamte. Neka sve ono što Sandy zagovara postane dio svakodnevice svakoga od nas jer se samo mi nalazimo u našem tijelu i s njime živimo. Zato vježbajte, krećite se i njegujte svoje tijelo kako biste u njemu još dugo mogli živjeti i uživati. Uz ove misli, Sandy još jednom čestitamo na ovom velikom uspjehu i želimo joj još puno zadovoljnih klijenata uz nestrpljivo čekanje novosti koje ćemo zasigurno čuti i vidjeti u narednom periodu.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci