Sandra Božić otkriva sve o divnoj oazi House of Beauty koja spaja unutarnju i vanjsku ljepotu
S

Pogled na HNK Ivana pl. Zajca, a samim ulaskom u prostor zastat ćete i uživati u trenutku. Visoki stropovi, prekrasan pod i efektan luster uvode vas u jednu sasvim drugačiju beauty priču. Prostor koji odiše glamuroznim retro štihom unosi dobru energiju već pri ulasku i jasno vam je, ime „HOUSE OF BEAUTY“ sasvim je opravdano. Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.  Tri godine su prošle otkad je salon na ovoj adresi, a negdje u to vrijeme promijenio se logo I vizualni identitet. Vrijeme je da pročitate I njihovu priču…

House of Beauty nalazi se u centru Rijeke

Draga Sandra, dugo vas nismo imali na Stilueti. Ali, u to ste vrijeme narasli I razvili se, prošli ovu izazovnu situaciju,  atmosfera vam je i dalje uvijek odlična! Što je sve novoga u House of Beauty?

Hvala ti draga Marija, istina vrijeme zaista jako brzo leti i kada bi dan mogao duže trajati bilo bi mi vjerojatno malo za sve ideje i planove.  Smatram da je atmosfera jako bitna i zaista se trudimo da uvijek bude takva. Baš kao što si i sama prethodno navela jedan od ključnih promjena je definitivno novi logo i vizualni identitet na kojeg smo jako ponosne, prekrasan je i nama jako drag i poseban. Ovim putem bi pohvalila genijalan tim, suradnju, njihov trud i rad, a riječ je o Fabuli design and marketing agency i hvala tebi na preporuci. Za ostale novitete vas rado pozivamo u našu beauty oazu.

Imam osjećaj da je tim posložen baš kako treba. Koliko je za rad jednog kozmetičkog salona bitan dobar, uigran, prijateljski I profesionalan tim?

Osjećaj te ne vara. Naravno uz profesionalnost, konstantno usavršavanje i educiranje, također je bitna organizacija i dobar, uigran tim. Ponosna sam na svoj tim, entuzijazam i trud. I ovim putem želim pohvaliti cure. To ujedno i podučavam kroz razne All Level Healing edukacije, business coaching koji uključuje prodajne, komunikacijske i menađerske edukacije.

Više na:

HOUSE OF LEARNING

ALL LEVEL HEALING.

Divno! Jako mi se sviđa što I kako radiš, ali ponekad su planovi jedno, mogućnosti drugo, želje klijentica treće. Po tvom mišljenju, po kojim ste uslugama postali prepoznatljivi?

I dalje su tu nokti, međutim htjela bih istaknuti masažu koju jako volimo i u kojoj i mi same uživamo, a to je energetska antistres masaža u trajanju od 90min koja je naša ljepota balansa. Spoj unutarnje i vanjske ljepote u kombinaciji s energetskim tretmanom na početku kojeg savršeno upotpunjava masaža cijelog tijela za kraj. Znaš onaj osjećaj kada par kofera životnog tereta ostaviš iza sebe. Divan osjećaj!

Sandra spaja unutarnju i vanjsku ljepotu, a svoje znanje utkala je u rad beauty oaze.

Koje usluge imate I jedva čekate da I njih javnost prepozna kao vrhunske, a možda još nisu došle u zasluženi fokus?

Odlično pitanje, drago mi je da si ga postavila, hvala ti. Osim vanjske ljepote koju svi njegujemo, još bitnija je ona unutarnja koju nazivamo rad na sebi u svrhu poboljšanja kvalitete života, osobnog zadovoljstva i zdravlja uz što manju količinu stresa.

Nudimo jednostavne i lako primjenjive tehnike intuitivnog razvoja te kontrole stresa po All Level Healing metodi. Ono što mi je drago istaknuti da je održano predavanje na kolegiju za osobni rast i razvoj na Visokom zdravstvenom učilištu u Rijeci.

Na Stilueti imamo rubirku Men’s Corner pa moram pitati. Koje usluge najčešće biraju naši sugrađani?

Naši sugrađani su također dobro došli. Najčešće od usluga biraju depilaciju, oblikovanje obrva threading metodom, masaže pa čak i pedikura. Ovim putem pozivam i sve vas koji nas niste još posjetili. Dobrodošli ste.

Pozitivna energija krasi Sandru, cijeli ekipu i cijeli prostor!

Maknimo se malo od salona,  upisala si prošle godine daljnje školovanje. O čemu se radi je jedan dio mog pitanja, a drugi dio: Kako sve stigneš?

Nasmijala si me ovim drugim djelom pitanja,  pa da krenem s prvim dijelom. Već sam gore navela koliko je bitno konstantno usavršavanje i educiranje. Kako bi bila što kvalitetnija i stručnija u svom poslu i radu sa klijentima, upisala sam u Zagrebu na visokom učilištu Edward Bernays, propedeutiku psihoterapije – program cjeloživotnog obrazovanja. I tu nije kraj. Po završetku nastavljam dalje usavršavanje u nekom od daljnjih psihoterapijskih pravaca. Živim, radim i ostvarujem svoje snove uspješno i nije mi teško. Od ekonomije, kozmetike pa do psihologije, psihoterapije.

Kako…? – Uz pomoć dobre organizacije, podrške tima, klijentica, kolega i svakako svih tehnika koje znam i podučavam.

Odlični tretmani, dobar tim, lokacija u centru grada, nešto sasvim drugo ili sve skupa.. Koja je tajna vašeg uspjeha?

Uvijek se postavlja pitanje koja je tajna uspjeha. Nije jednostavno napisati ili objasniti u nekoliko rečenica puno godina truda, rada i iskustva Vjerujem da jednom početniku nebi to bilo dovoljno, složit ćeš se sigurno samnom i kroz svoje iskustvo. Definitivno je prednost ta da radimo ono što smo sami odlučili da želimo raditi, ne ono što nam je netko nametnuo da moramo ili trebamo, spremnost na sve, odvažnost i sigurnost u sebe i definitivno konstantno učenje, usavršavanje, rad na sebi. Tu spoznamo tko smo, što smo, utječemo na strahove koje nosimo u sebi, osvještavamo i “palimo” nove programe i obrasce kojima dolazimo do vlastitog uspjeha.

Uvijek spremna na nove izazove

Znaš već da smo mi na Stilueti znatiželjni. Koji ti je još nedosanjani san?

Vjerujem da ćemo se opet družiti nakon nekog vrremena i poznavajući tvoju znatiželju vjerujem da će Stilueta biti prva informirana, sa zadovoljstvom!

Brineš o duhovnoj I fizičkoj ljepoti osoba, imaš izraženu duhovnost I intuiciju, smatraš li da se žene I muškarci sve više okreću nekom svom putovanju ka sreći, štogod to značilo, ali da više težimo sretnom I ispunjenom životu? Životu sa svrhom.

Svakako bih rekla da danas uspjeh znači biti sretna/sretan i zadovoljan u životu i živiti život sa svrhom. Nije jednostavno i lako no možemo si olakšati, pronaći svrhu i znati da smo na pravom putu prateći onaj unutarnji glas u sebi.

Marija hvala ti na divnom razgovoru, sretno i tebi i Stilueti!

Fotografije: Ivor Mažar

Zahvala: Koryna namještaj Kastav

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci