Freya Health & Beauty ima novu uslugu! Proslave u Freyi super su ideja!
F

Koliko puta ste se našli u situaciji da bi proslavili posebnu priliku, u društvu dragih osoba, ali na neki atraktivniji, prisniji način. Djeca kad slave imaju na raspolaganju brojne mogućnosti i iskustva, a nama odraslima u Rijeci svakako nedostaje nekih novih sadržaja. Na dobru ideju došao je Freya Health & Beauty tim! Prostor je sam po sebi prekrasan, impozantan, jako topao i odiše dobrom vibrom. Tu su naravno i vrhunski beauty tretmani po vrlo pristupačnim cijenama jer Freya od prvog dana šalje poruku: Mi smo tu za sve i želimo da si svaka osoba može priuštiti uživanje i makar osnovnu njegu.

To je puno više od beauty tretmana, to su oni trenuci, naizgled mali kad se počastite, odmaknete i na neko vrijeme zaboravite na sve ostalo.

Inovativna usluga okupljanja! Beauty mjesto vaših sretnih trenutaka.

Ovaj salon, otvoren početkom 2023. godine, donosi novo iskustvo ljepote i opuštanja u živahnu prijestolnicu Primorsko-goranske županije.

Naglasit ćemo kako salon nudi širok spektar tretmana, uključujući njegu lica, mezoterapiju, dermapen, miolift, biorevitalizacije, čišćenja lica, fototerapiju i njegu tijela. S naglaskom na medicinsku kozmetologiju, salon također pruža anti-aging programe, programe prehrane i hidratacije kože.

Međutim, ono što ovaj salon zaista čini posebnim je inovativna usluga okupljanja. Uvidjevši potrebu za nečim drugačijim od uobičajenih kafića i restorana za proslave i druženja, salon je razvio posebnu uslugu koja omogućuje gostima da svoje posebne trenutke obilježe na jedinstven i nezaboravan način.

Bilo da se radi o rođendanima, djevojačkim večerima, diplomiranju ili drugim prigodama, “Freya Health & Beauty” nudi mogućnost da proslave postanu nezaboravne. Grupa do 7-8 osoba može rezervirati tretmane i istovremeno uživati u opuštenom okruženju salona, dok ostali gosti uživaju u foajeu.

Ugodan prostor za vaše ugodne trenutke

Ova usluga nije rezervirana samo za žene – muževi, prijatelji i kume također su dobrodošli da iznenade svoje bolje polovice, drage prijateljice ili grupu prijatelja. Svi su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom iskustvu okupljanja u salonu “Freya Health & Beauty.”

Zar ovo nije sjajno?! U centru grada, Freya je lako dostupna svima, a nova usluga odličan je upgrade dosadašnjeg rada!

Salon “Freya Health & Beauty” ne nudi samo usluge ljepote, već stvara nezaboravna iskustva. Ovdje se brinu o svakom detalju, a gosti imaju mogućnost donijeti vlastiti catering i dekoratore ili jednostavno prepustiti salonu da sve organizira za njih. Ovaj salon pretvara svaki trenutak u poseban događaj, a priče i slike s njihovih proslava svjedoče o posebnim  iskustvima koja nude.

Vjerujemo da će ove jeseni i zime, brojne Riječanke i Riječani ugrijati srca trenucima u Freyi te stvoriti neke nove uspomene. Jer u konačnici, to je ono bitno.

Više o uslugama možete saznati svakog trena na službenoj internetskoj stranici:

Freya Health & Beauty.

Kontakt mail je freya.info@yahoo.com, kontakt telefon: 0976533231. 

Freya Health & Beauty nalazi se u ulici Frana Kurelca 4. 

Propustili ste našu prvu priču? Pročitajte ju sada!

Fotografije: Freya

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci