Sally atelier, nova kolekcija riječkog branda u izazovnim vremenima pokazuje bezvremenost stvaranja
S

Ova 2020. godina sve je samo ne klasična i tipična. Izazovna, drugačija, neobična. Donijela je novi način promišljanja svim djelatnostima i donijela je promjene, no jedno je ostalo isto. Ono što je dobro – dobro je i prepoznato od strane javnosti.

Sally atelier već više od dva desetljeća stvara priče vrijedne divljenja, vlasnica branda, poduzetnica i dizajnerica Džana Ravlić sa svojim timom i nakon izolacije stvara punom parom, iako je modna scena uzdrmana Covid situacijom, kvaliteta i kreativnost uvijek pronađu put i danas dvije riječke modne adrese slave modu, ljepotu stvaranja i život!

Sally atelier, riječki brand s dugom tradicijom

Nova kolekcija slavi dolazak toliko čekanog ljeta, nakon dugo vremena kampanja se snima u centru Rijeke, na samom rivi, a glamur kreacija i morska pozadina savršeno su se se uklopili u modnu priču s riječkim potpisom.

Brand su prepoznale sve generacije žena pa tako i kolekcija predstavlja večernje haljine od kojih zastaje dah, haljine za mlade dame koje vole razigranost života, ali i kreacije za žene koje  vole biti zapažene i vole da odjeća pokazuje i njihov jedinstveni karakter.

Petra Šutej i Ivana Brkljačić u ulogama modela

Sally atelier i ove izazovne godine stoji iza stotina kreacija, od maturalnih zabava, bitnih svečanosti i vjenčanja jer sve veći broj mladenki svoje povjerenje daje iskusnom riječkom timu koji zna da su za savršenu kreaciju i zadovoljnu klijenticu bitni svaki milimetar kreacije i svaki detalj.

Kreacije koje krasi bezvremenost odlika su riječke dizajnerice i poduzetnice Džane Ravlić

Tu nema kompromisa, sati rada, znanja, iskustva i nepresušno vrelo inspiracije ključ su rada tima radi kojeg mnogima nije teško i iz drugih krajeva potegnuti do Rijeke.

Fotografije kampanje potpisuje Ivor Mažar, make up Renata Sabljak, a modeli su Petra Šutej i Ivana Brkljačić.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci