Sally atelier na svoj način Rijeci daje modni pečat prijestolnice kulture
S

Sally atelier godinama stvara kreacije za prekrasne i posebne trenutke. Ne godinama, desetljećima točnije. U vremenima kad se ljuljalo i gospodarstvo i modna scena ovaj je tim na čelu s poduzetnicom i dizajnericom Džanom Ravlić uspješno je plovio modnom scenom Rijeke i Kvarnera, a danas u dva butika na dvije riječke adrese dolaze unuke i kćeri žena koje Sally atelier kreacije nose godinama. Ne godinama, desetljećima točnije.

Džana I Iva, suradnja koja traje i donosi prelijepe trenutke

I tako jedna Rijeka, ponekad i marginalizirana, pokazuje i dokazuje da itekako ima priče koje treba ispričati. Grad koji postaje Europska prijestolnica kulture kroz svoje ljude na najljepši mogući način živi kulturu i umjetnost, a što je moda nego li umjetnost odijevanja i prikaz jednog vremena. Kad bi ovo bila jedna obična kolekcija i kampanja, bila bi ovo i jedna obična priča na stranicama Stiluete, ali nije ovo obična priča.

Kaput i remen koji povezuje Afriku kao vječnu inspiraciju fotografkinje i materijal koji je dizajnerica donijela iz Londona

Džana Ravlić i tim predstavili su kapute koji imaju svoje ja, koji su fini, ozbiljni, a opet svoji. Remenje ističe figuru i daje poseban pečat ovoj modnoj priči, a Džana je i ovoga puta svoje povjerenje dala Ivi Znaor koja se našla ispred objektiva Ivora Mažara. Džana zna da je dobar tim najbitniji dio posla, zato i brand toliko opstaje i unatoč godinama na sceni svakom novom kolekcijom pokazuje novu svježinu, kreativnost i polet.

Bezvremenska elegancija

Priča o kaputima smještena je na jedinstvenu lokaciju, antikvarijat Ex Libris kroz stranice i stranice putuje svakodnevno na tisuće mjesta, mjesto je to različitih doživljaja, ali i modna ekskluziva odlično se uklopila u dom pisane umjetnosti i zanimljivih književnih susreta.

Torbica Ivane Brlić Mažuranić

Džana je mislila na svaki detalj te je u svoju modnu priču uklopila i torbice Ivane Brlić Mažuranić koje je samo za ovu priliku ustupio Theo de  Canziani. Iva Znaor nosila je naočale Optike Vid kao i obuću Roberto Shoes. Make up potpisuje Maja Zatezalo.

Kreacija za svečane prilike

Fotografkinja. Dizajnerica. Umjetnice. Moda. Antikvarijat. Kultura. Uz ovakve suradnje nema sumnje da će Rijeka svoju titrulu opravdati velikim i malim projektima koji se rade sa srcem i znanjem!

Savršen kaput za savršene životne trenutke

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci