Šaljite nam vaše stihove i pridružite nam se u izazovu “Pusti glas, nek stihovi povežu nas”
Š

Obožavamo sve one koji su u ovim vremenima pronašli način kako bi bili korisni i poticajni drugima. I onda smo se zapitali – Što mi možemo napraviti, kako mi možemo učiniti ovu situaciju lakšom, ljepšom, veselijom? I misao je brzo našla svoj smisao.

Mi se bavimo riječima, pišemo PR tekstove za drage partnere, pišemo recenzije, najave, reporte, intervjue, svaka suradnja svodi se na riječi.

Riječ je naš glas i onda smo se sjetili! Pozvat ćemo i vas da zajedno s nama pišete!

Ovako je izgledao prvi dio projekta Pusti glas nek stihovi spoje nas,  a pridružili su nam se čitatelji, prijatelji, partneri i neka poznata lica!  Hvala svima, a sad idemo dalje!

Evo što morate:

  • osmisliti par stihova – neka budu u tonu koji vam paše, emotivno, inspirativno, duhovito, neobično – nama  se sviđa sve!
  • snimite se mobitelom i šaljite nam u inbox putem Facebooka ili Instagrama. Može i putem maila redakcija@stilueta.net, pošaljite nam samo i vašu lokaciju da dodamo na video.
  • Rok slanja je subota, 11. travnja.
  • i što onda pitate se? Čekate ponedjeljak 13. travnja kada na našem Facebooku u 10 sati emitiramo novu premijeru i Pusti glas nek stihovi povežu nas dio 2.

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće slobodno nam se javite putem maila: marija@stilueta.net

Jednostavno, a lijepo zar ne? U ovim vremenima treba njegovati kreativnost, nama je ovaj izazov napunio srca i upravo zato čekamo vas da i drugi dio bude jednako lijep, emotivan i zabavan u što uopće ne sumnjamo! Pustite glas, neka sada kad smo razdvojeni doista stihovi povežu nas!

Pripremila: Stilueta

.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci