ZTC

Društvene mreže su svakako izvor inspiracije i motivacije u kojem se god polju nalazili. Upravo smo sve veću popularnost društvenih mreža odlučili iskoristiti u traganju za zanimljivim pričama i još zanimljivijim i posebnijim predmetima. Tako samo naišli na predivne šalice uz koje će svako jutro bolje izgledati i uz koje će vaš jutarnji napitak odmah imati i bolji okus. Šalice s natpisima ili bez njih, one s crtačkim motivima ili pak obične šalice – odlučite sami istovremeno uživajući u našem odabiru predivnih i preslatkih šalica.  

Puro Amor Design

Uz njihov dizajn na šalicama svako je jutro slađe i ljepše. Preslatke šalice s još slađim natpisima i sličicama sve su što želimo za dobar početak dana, a nama su se posebno svidjele šalice s božićnim uzorcima koje su dio božićne kolekcije Puro Amor Designa. Uzorci s fritulama, kuhanim vinom, snijegom i još brojnim božićnim motivima čekaju vas na njihovim šalicama, a na vama je da se odlučite za svoju.

https://www.instagram.com/p/B4jt3m-J6YY/

Šalice Jana Bolića

Jan Bolić mladi je Riječanin koji je neiscrpna inspiracija svima nama. Iako se bori s invaliditetom, dosad je izdao tri knjige, piše kolumne za Večernji list, a u njegovoj se kolekciji sad mogu pronaći i šalice inspirativnih citata uz koje će svako jutro biti posebno. Zato odaberite vama najljepšu i započnite svoje jutro s inspirativnim mislima ispijajući vašu prvu jutarnju kavu.

https://www.instagram.com/janbolic/?hl=hr

Sisi cups, House of style

Minimalističke šalice s natpisima NO ordinary LOVE, l` amour, je t`🧡 i brojnim ostalima naš su sljedeći izbor. Iza ovog brenda krije se Silvia Jerman Geelen koja živi na relaciji Ljubljana – Amsterdam pri čemu nalazi inspiraciju oko svega što ju okružuje. Njezine šalice nježnih boja i upečatljivih natpisa uklopiti će se u svačije jutro čime će svaki početak dana biti još bolji.

https://www.instagram.com/p/B4pDp-xFS-P/

 

 

Chia Cups

Ako ste više ljubitelj šalica bez natpisa, ali zato preslatkog dizajna onda su Chia Cups Filipe Sorko odličan izbor. Šalice s točkicama koje podsjećaju na chia sjemenke u kombinaciji s keramikom oduševit će svakog kavoljupca i jedva ćete dočekati da svoje jutro započnete upravo ovim preslatkim šalicama.

 https://www.instagram.com/p/B4HbnyCp62Q/

Mala radnja dizajna

Šalice s pomalo starinskim štihom potpisuje Mala radnja dizajna sa zagrebačkom adresom. Osim starinskog štiha, šalice sadrže i natpise s kojima se možemo poistovjetiti kao što su Ima li života prije kave?, Uvijek malo, nikad dosta, Kava za van ja za u krevet i brojni drugi.

https://www.instagram.com/p/B07zzaylxUW/

Crtarnica

Brend simpatičnog naziva potpisuje šalice s crtačkim elementima kao što su preslatke mace, ptičice, cvijeće ili pak ukrasne trakice. Da stoje pred nama moramo priznati da ne znamo koju bismo odabrali jer je svaka posebna na svoj način i u svakoj možemo zamisliti naš omiljeni jutarnji napitak.

https://www.instagram.com/p/B2U7btzBOvZ/

Terra ceramica

Jos jedan minimalistički i pomalo nedovršeni dizajn šalica potpisuje akademska kiparica Tea Radić. Sitni uzorci srca i točkica pomiješani s uzorkom razlivene boje u kombinaciji s natpisima krase ove šalice zanimljivog i drugačijeg izgleda čime se svakako ističu i daju posebni touch jutarnjem ritualu ispijanja kave.

https://www.instagram.com/p/BzYKPAAJu9N/

Marinski Heartmades

Iza ovog brenda krije se Riječanka Marina Marinski koja za sebe kaže da ju se uvije može naći prekrivenu komadićima gline. To ni ne čudi s obzirom na njezine predivne šalice kojima je cilj u domove unijeti dozu ugode ali i profinjenosti. Ovi su ručno rađeni proizvodi jedan od naših favorita, a mogu se pronaći u svakakvim veličinama i bojama. Još kada tome dodate boju i aromu vaše prve jutarnje kave, moramo reći kako se svakako radi o dobitnoj kombinaciji.

https://www.instagram.com/p/B3__GCKB6kg/

Svaka je od ovih šalica posebna i zanimljiva na svoj način, svaka od njih predstavlja pravo malo umjetničko djelo koje je predivno samo po sebi. Svakoj od njih boja i miris kave će zasigurno pristajati, a zahvaljujući svome dizajnu, omogućit će dobar i uspješan početak svakog dana uz dozu kreativnosti i inspiracije.

Foto: Instagram

Kancelarija bar