S ovom torbom želimo iskoristiti zadnje ljetne dane u rujnu
S

Iako su pred nama nešto hladniji dani i niže temperature, ne sumnjamo da ćemo uživati u produžetku ljeta, poznatom kao “bablje ljeto”. Ovo doba godine nosi poseban šarm.

Planiramo iskoristiti preostale dane za posjete plažama, stoga nam je potreban odgovarajući komad opreme. Nedavno smo otkrili jedan trendi modni dodatak koji nas je oduševio!

Hrvatski brend WearIt Design ima izvanrednu ponudu ljetnih torbi, a teško nam je odabrati samo jednu omiljenu. Velike platnene torbe u krem nijansi, s cool ručkicama i predivnim ljetnim natpisima, čine se kao savršen izbor.

Ono što nas posebno privlači jest personalizacija natpisa na torbama. Motivirajući natpisi poput “Beach life” (Život na plaži) ili “Pomalo” dodatno unose duh ovog opuštajućeg doba godine. Čak možete staviti i svoje inicijale kako biste torbu učinili još osobnijom.

Međutim, ono što nas je najviše osvojilo jest torba s poznatom rečenicom čiju svaku riječ podržavamo – “Život krade, more vrati.” Ova izreka savršeno opisuje naš odnos prema moru. Njegovi zvukovi, mirisi, pljusak valova – sve to doprinosi osjećaju punjenja baterija i duše, posebno kada se isprazne u vrevi svakodnevnog života.

Stoga, ovog rujna, uz svoju trendi torbu u ruci, planiramo iskoristiti blagodati “babljeg ljeta” i pronaći mir na plaži, kako bismo se napunili pozitivnom energijom.

Za one koji su zainteresirani, torbu je moguće naručiti putem njihovih profila na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka.

Prethodni tekst – Marija i Matea kriju se iza brenda Lunette. Razgovarale smo s njima!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci