S njima je sve ljepše, ovo su timovi zaslužni za naše Think Pink Stilueta izdanje
S

S pravim ljudima i timom moguće je ostvariti prave stvari! Think Pink Stilueta Candy Land događanje podržali su vrhunski brendovi i prije svega timovi koji s nama dijele viziju i želju da sinergijom ostvarujemo lijepe suradnje i donosimo atraktivne sadržaje.

Dr Vivian’s Anti Aging serum odličan je beauty saveznik svake žene i muškarca, najbolja rutina za početak dana i vrhunski beauty proizvod  potpisom doktorice Vivian Jurković.

Dr Vivian’s Anti Aging serum corner

World Traveler agencija specijalizirana je za putovanja na Daleki istok, riječki tim osvaja ljubitelje putovanja iz cijele regije i donosi atraktivna putovanja po odličnim uvjetima! Niste bili na Tajlandu? Sada je izvrsna prilika!

World Traveler agencija odličan je izbor!

Čorkez Taxi profilirao se u Rijeci kao ekskluzivan u svojoj djelatnosti, odlična flota automobila i zavidna razina usluge, Čorkez Taxi odličan je saveznik i siguran partner.

Čorkez Taxi. luskuzna flota automobila i izvrsna, pouzdana usluga

Trgovina Borša nalazi se u samom centru Rijeke, a u Porsche Inter Autu na Škurinjama pripremili su pravi pop up izložbeni corner, odličan asortiman, izvrsni brandovi, torbe za casual, poslovne i večernje prilike čekaju vas u trgovini Borša.

Trgovina Borša nalazi se u centru Rijeke i ima torbe za sve vaše prilike!

Optika Viktor Shahini uveličala je i ovo događanje. Svjetski poznati brandovi i probrani asortiman sunčanih i doptrijskih naočala, na corneru Optike Viktor Shahini neprestano je bila gužva, a oduševljenje žena i muškaraca nije izostalo!

Optika Viktor Shahini, savršen asortiman i još jedna prekrasna suradnja

Iva Bruketa Infinity Design nakit priredila je pravu raspodija elegancije i stila, najnovija kolekcija nakita oduševila je pripadnice nježnijeg spola, a Iva nam je dala i odlične ideje za blagdanska darivanja.

Iva Bruketa u društvu MIss PGŽ Ree Plišić kraj svog cornera

Paška sirana sinonim je kvalitete i počašćeni smo što su i ove godine bili s nama, gosti su uživali u Paškinjicama, a sve naše inspirativne osobe dobile su na dar poklon pakete Paške sirane.

Inspirativnim osobama osim priznanja uručen je poklon paket Paške sirane

Cacao slastičarna savšreno se uklopila u Candy Land, naši poštovani partneri pripremli su pravi eye candy kutak za najslađe fotografije, ali i svojim asortimanom zasladili večer svima!

Cacao kutak za slatki trenutak!

Choco Me corner bio je neprestano krcat! Priča o izuzetnim čokoladama Riječane je itekako zaintrigirala,  a zahvaljujemo Peperoncinu Lovran i Ediju Jakupoviću što je uskočio u cijelu priču i uveličao naš event.

Choco Me, čokolade o kojima se ne prestaje pričati!

Stancia Buršić pobrinula se da uživamo u slanim zalogajima i vrhunskim istarskim proizvodima koji su primili puno komplimenata! Zahvaljujemo i Piko Rijeka što se pratili ovu priču!

Stancia Buršić oduševila je sve naše goste svojim asortimanom

Tekstila Rijeka je trgovina materijala u centru Rijeke, a zahvaljujući njima presenting corneri poprimili su bijelo ruho, a Tekstila je zaslužila i za izradu plašta Think pink osobe događanja.

O ovoj situaciji pisat ćemo naknadno, a Iva Bruketa ogrnuta je plaštom koji je izradila Tekstila

G3 Spirits bio je i s nama ove godine, Bottega pjenušci, Hendrick’s Gin, Thomas Henry tonici, Diplomatico rum, premium pića za naše premium događanje! Zahvala Fiorello pubu na asistenciji i uvijek kvalitetnoj suradnji.

Savršeni Bottega mjehurići
Jedno od omiljenih mjesta našeg Candy Land događanja

Vina Franković nose dugu obiteljsku tradiciju koju su jučer prelili u Porsche Inter Auto na Škurinjama i privuklu veliku pažnju! Užitak, vino, razgovori i povezivanja, ovo je početak jedne nove lijepe Stiluetine priče!

Odlično uklopljeno u našu priču… Vina Franković s kojima nas čekaju nove suradnje…

Voda Ona i Perković rakije oplemenili su našu ponudu, Ona Distrubition i Monoi zaslužni su za presenting corner na kojem je bila odlična atmosfera, a od 01.siječnja krećemo u jednu atraktivnu suradnju kojoj se jako veselimo!

Zahvaljujemo i Ona Distribution i Monoi na početku lijepe suradnje.

Trgovačko -tekstilna škola Rijekapripremila je kostim za našu Candy Girl Lorenu Toretto! Veliko hvala profesorici Elmiri koja je odmah prihvatili ovu šarmantu ideju i Loreni koja je odmah pristala na ulogu, nitko to ne bi realizirao kao vi!

Lorena Toretto uvijek je spremna za nove izazove s nama, baš kao i Trgovačko-tekstilna škola Rijeka!

Lizalice Fantasia popratile su događanje svojim savršenim asortimanom jer kakav bi to candy land bio bez zamamnih lizaljki!

Jer kakav bi to Candy Land bio bez lizalica!

Porsche Inter Auto Rijeka je uvijek savršen domaćin, hvala na kooperativnoj i proaktivnoj suradnji cijelom timu i prilici da još jednom udružimo snage, uživali smo!

Jedno novo ruho Porsche Inter Auta na Škurinjama
Škoda Kamiq!

Hrvoje Svaty pripremio je ilustracije i majice za naše Candy Girls, umjetnički dodir i dizajn, Hrvoje je pogodio našu bit i pridonio Think pink atmosferi!

Candy Girls by Hrvii Design

Posebne zahvale idu Prvim riječkim mažoretkinjama, malo je reći da smo počašćeni ovim nastupom kao i prilikom da se za našu atmosferu brine Dj Tommy!

Prve riječke mažoretkinje s posebnim nastupom uveličale su večer!

Prostor je uredila Zlata Jović Aleixo. Zlata je umjetnica koja je nakon brojnih adresa diljem svijeta s obitelji zadnjih godina svoje mjesto našla u Zagrebu. Trebaju li vam kreativne ideje, zanima vas glina, maštate o uređenju zidova kreativnim metodama, Zlata je osoba za vas.

Lizaljke i dekoracieje izradila je Zlata Jović Aleixo

Fotografije: Ivor Mažar i Josip Čekada

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci