S maskom na bal u ZTC – dječja zabava pod maskama rezervirana za najmlađe
S

Ovog je vikenda sve u znaku karnevala, maski, veselja i dobre zabave. Maškarama i maskiranju već godinama ne mogu odoljeti veliki ni mali što dokazuju brojne povorke i sve veći broj onih koji sudjeluju u cijeloj maškaranoj priči. Iako se radujemo svim maskama i svim novim ili starim likovima koji će se ovoga vikenda prošetati ne samo Rijekom nego i ostalim mjestima koje će biti u znaku najdražih maski, nekako su one posebne kad ih nose oni najmlađi.

Dječja je radost najiskrenija i maškare ne bi bile maškare da nema njih – najslađih i najmanjih maskica s najiskrenijim osmjesima. Time se vodio i ZTC – Zapadni trgovački centar pa je tako ove subote, 22.02.2020. s početkom u 18 sati pripremio najbolju zabavu za mališane.

Program se sastoji od izrađivanja EPK zastavica s kojima će mališani moći mahati na velikoj povorci, besplatnog šminkanja, kroštulica i fritula te naravno, plesnih ritmova i poznatih hitova jer kakva bi to bila zabava da nema pjesme i veselja.

Sve je spremno! ZTC poziva sve mališane da nas iznenade svojim kreativnim maskicama i zato “Uzmi masku, idemo na bal! Najbolji je Riječki karneval!” 

Foto: Facebook stranica Zapadnog trgovačkog centra, Unsplash

Pripremila Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci