zadnje objave

Ruku pod ruku do riječkog ZTC-a i ove veljače!

Uspavani siječanj dobro je razbudila sezona sniženja u popularnom riječkom trgovačkom centru, no sada je vrijeme za pravi polet jer u ZTC-u veljača dolazi u dva posebna ruha: onom tradicionalom karnevalskom i onom posebnom za ovaj mjesec – ljubavnom.

Maškarani karaoke kraval prepoznatljivo je događanje koje ove godine dolazi s osvježenjima, a odmah u kalendare zabilježite 09.02.2017.! Prva novost je što velim maškarama prethode miće maškare, a prijaviti se mogu djeca do 14 godina starosti. Naši čitatelji već zasigurno znaju sve o raspjevanoj zabavi pod maskama u ZTC-u, a ove godine  mogu se prijaviti pojedinci i skupine kojima je pripremljen zanimljiv i bogat fond nagrada!

Prijavnice vas čekaju na info pultu ZTC-a.

A sada malo o ljubavi. Iako je prva asocijacija na ljubav emocija zaljubljenih parova, ljubav se u ZTC-u slavi kroz sve tipove ljubavi, obitelj, prijatelji, parovi, svi će od 11.02. u ZTC-u moći pronaći svoj omiljeni kutak. Prošeći stazama ljubavi u ZTC-u poruka je mjesta koje nas redovito privlači svojim sadržajima, a stazama ljubavi prošetat ćemo u društvu najdražih i zasigruno pronaći svoj omiljeni foto corner u mjesecu koji slavi radost zaljubljenosti… u život  🙂

Za sve one koji su željni ljubavi i u potrazi su za savršenim partnerom možda baš u kalendare vaših života upišite jedan od ovih datuma: 11.02. i 14.02.2017. 11.02. hostese će u ZTC-u dijeliti Cupidove brojeve, nasumičnim odabirom,a matchpoint je 14.02. u 18h kada ćemo saznati imamo li parove koji će biti i nagrađeni! Osjećamo li mi to ljubav u zraku?!

Ovo je tek dio, ljubav uvijek nosi dozu mistike tako da nećemo otkriti sve detalje  baš kao što i maske skrivaju naša lica u ovom zabavnom periodu godine na Kvarneru. Potvrdit ćemo samo kako je posjet ZTC-u i  u ovoj veljači odlična ideja, zaboravite na riječku kiše i i sive gradske  ulice, zabava i ljubav čekaju vas u Zvonimorovoj ulici 3 u Rijeci!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE