Rotary klub Opatija Lungomare proslavio prvi rođendan gala večerom u Navisu
R

Rotary klub Opatija Lungomare jučer je gala tulumom proslavio svoj prvi rođendan. Gotovo stotinu čestitara okupilo se u opatijskom hotelu Navis kako bi domaćinima poželjeli sve najbolje u njihovu radu. Uz vrhunska vina i delicije chefa renomirane kuhinje opatijskog Navisa, zabavljalo se do sitnih sati.

„Neizmjerno mi je drago što smo na ovakav način obilježili našu prvu obljetnicu te se nadam da ćemo ih imati još mnogo. Mi smo jedan od najmlađih Rotary klubova u Hrvatskoj, ali smo pokrenuli niz raznih akcija. Pomagali smo potrebitima, posebno Gradskom društvu Crvenog križa Opatija te organizirali niz zanimljivih javnih predavanja. Ono što bih posebno naglasio jest projekt Leadership akademije koji će uskoro otvoriti svoja vrata u Opatiji. Jedva čekam trenutak kada ću vam ga moći predstaviti“, rekao je predsjednik Rotary kluba Opatija Lungomare Tramontana.

Domagoj Tramontana

Klub se sastoji od 25 članica i članova, mahom poslovnih ljudi, a posebno su u klubu ponosni na petoro kandidata za članstvo koji će u iduća 3 mjeseca učiti o načelima rotarijanstva i sudjelovati u humanitarnim akcijama. Osim domaćina, tulumu su prisustvovali rotarijanci iz drugih klubova poput Rotary kluba Rijeka, Rijeka – Novi val, Opatija i Zagreb –centar.

„Rotarijanci nisu samo humanitarna udruga već udruga koja promiče izvrsnost i nastoji na razne načine služiti zajednici. Posebno mi je drago što ovom prilikom mogu najaviti dva javna predavanja idućeg mjeseca. Već za 10 dana osobno ću održati predavanje o argumentiranoj raspravi pod nazivom – Umijeće kako uvijek biti u pravu. Jako zanimljivo bit će predavanje 20. veljače u Hotelu 4. opatijska cvijeta koje će održati poznati mladi poduzetnik i stručnjak za društvene mreže Ivan Tokić. On će govoriti o trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži Tik –toku. Veselimo se“, zaključio je Tramontana.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci