Rotary klub Opatija Lungomare održao donatorsku večeru u Yacht klubu.
R

U organizaciji Rotary kluba Opatija Lungomare prošlu je subotu održana donatorska večera u sklopu humanitarne akcije “Korak za Raphaela”. Opatijski Rotarijanci i njihovi prijatelji okupili su se u opatijskom restoranu “Yacht klub” kako bi prikupili sredstva za potrebitog dječaka.

“Pored svih aktivnosti Rotary klubova, humanitarna djelatnost nam je možda i najvažnija. Drago mi je da smo ovim okupljanjem i druženjem u prijateljskoj atmosferi uspjeli prikupiti financijska sredstva koja će mnogo značiti jednom dječaku na početku života i njegovoj skromnoj obitelji. Humanitarnu akciju pokrenuo je naš član dr. Davor Jurišić koji je osobno operirao dječaka.

Radi se o teškoj ozljedi šake uslijed opeklina koje nisu dozvoljavale normalan rast i razvoj. Dječak Raphael živi sa svojih petero braće i sestara za koje se brine samohrana majka”, rekao je Domagoj Tramontana, predsjednik Rotary kluba Opatija Lungomare.

Akciji se pridružio i Rotary klub Rijeka koji će dječaku pokloniti nove igračke, što je najavio predsjednik Rotary kluba Rijeka Danko Gudelj na večeri. Opatijski Rotarijanci nastavljaju ovu humanitarnu akciju jer je cilj jednokratno prikupiti 5000 eura. Poseban žiro račun otvoren za tu namjenu ostat će otvoren idućih mjesec dana. Svi zainteresirani mogu svoj doprinos uplatiti na IBAN: HR5424070001500019594 uz naznaku „Korak za Raphaela”.

“Donatorskom večerom samo smo započeli ovu akciju, ali malom Raphaelu nastavit ćemo pomagati i nakon ove akcije. Smisao svega ovoga je pružiti priliku jednom dječaku za normalan život. Priliku da može postati sve što poželi”, zaključio je Tramontana.

 

 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci