ZTC

Hej jeste se naspavali ?! JA očekujem da ću se pošteno napavati negdje 2020. do tad još imam vremena puno puta probati prespavati cijelu noć. Naime nas je četiri i svih četiri smo još uvijek u istom krevetu, sinčić ukoro puni 4 godine i ima svoj krevet koji je čak i u istoj sobi  i nikako ga natjerati da spava tamo. Noćas se desila velika promjena, čini mi se da mu je bilo pretijesno, digao se usred noći i otišao spavati u svoj krevet …. ja i muž smo bili u šoku, je li ja to na horizontu vidim više mjesta u krevetu, je li ovo početak nečeg velikog 😊 Kada ste vi svoje mališance strpali u njihove krevete, sobe ?

Obećala sam vas izvjestiti o operaciji vulkan koju mo prošli put započeli. E pa nismo baš oduševljeni rezultatima. Mi smo očekivali erupciju poput onih koje gledamo na televiziji, a u stvarnosti naš je vulkančić samo malo jače kinuo 😊 Znači djeca su bila blago je reći razočarana. Odmah smo probali i verziju s mentosima i kolom, ali smo i naučili da to funkcionira samo sa mentol mentosima. Ok da ne bude baš totalni promašaj probala sam još jednom cijeli eksperiment i lava je malo bolje izlazila, čak smo nešto i snimili pa vam pokažemo. 😊

Posao se zahuktao i na dnevnoj bazi se puno radi tako da mi za diy projekte ostaje malo vremena. Ipak sam odvojila jedno (dva) popodneva ne bih li napravila jednu vrtnu klupicu. Zamisao je da imamo malu chill out zonu iza kuće. Imali smo 8 paleta i krenula sam u razmišljanje šta s njima ?! Ok imam ih dovoljno za jednu klupicu. Zamolila sam mužića da mi ih ispili, ma mogla sam i sama, ali još uvijek imam neki strah od te pile.

Nakon toga pošmirgala sam sve palete, najbitnije je da se skine prljavština ako je ima i da se palete na dodir budu glatke. Kad sjednete na njih da vama i djeci ne ostaju špranjice po rukama i nogama.

Nakon šmirglanja, odvrnula sam glasno muziku i bojanje je moglo početi. Kupili smo bijelu boju na bazi vode za vanjske i unutarnje radove. Kist u ruke i za nekoliko sati palete su bile pobojane.

Kupili smo spužvu debljine 6 cm , odrezali je na dimenzije nove klupice. Ja sam u međuvremenu na pamučno platno otisnula male ribice i od njega sašila jastučnicu za naš jastuk 😊

Još mi je u planu napraviti i nekoliko jastučića u tamnijoj boji da dobijemo kontrast, al to kad stignem.

Volim te svoje male projekte, oni me drže na životu. Nisam tip od kafenisanja, pa teško da mogu ugrabiti vrijeme samo za mene. Ovakvi projektići daju mi tu slobodu i nekoliko sati mira samo za mene. Sjećate se da sam na početku ljeta kad je bilo svjetsko pokušavala muža nagovoriti da on to napravi. Sad mi je drago da sam se sama prihvatila posla.

Nabavili smo u međuvremenu još gomilu paleta, tako da ću ga sada upregnuti da on još napravi dvije klupice i stolić. Onda vas zovemo na hladnu limunadu da svi zajedno chilamo iza kuće.

Zanima me kakve sve projektiće vi doma radite ?! Šaljite nam svoje fotke na mail sangra7@gmail.com pa ćemo u budućnosti napiati jedan osvrat i na vaše projekte.

7:30 je susjed do nas je već počeo pilit i već mi taj zvuk izlazi na uši , i tako cijeli dan svaki dan uhhh koja glaba za uši. Nema veze još uvijek mogu čuti pjev ptica, dok zrake sunca sramežljivo proviruju kroz naš prozor. Naše selo se budi, moja djaca još spavaju … oprostite ali idem ja sad da uhvatim onih 5 minuta za sebe u danu … volim vas i čitamo se za 2 tjedna ..;-)

Sandra Ružić – mama dvoje djece, poduzetnica, vlasnica brenda ShivShav, veliki zaljubljenik u putovanja, kuhanje i hranu, knjige i uređenje interijera ; od mene možete očekivati neočekivano, svaki dan donosi nove početke i nove prilike… život je kod mene pretežno vedar,  s pokojim veselim oblačićem.

Kancelarija bar