Rosé vina prizivaju proljeće i dobro raspoloženje. Mi vas pozivamo na radionicu u Opatiji.
R

U subotu, 18. ožujka 2023. godine s početkom u 18 sati u opatijskom hotelu Ambasador održat će se posebna vinska radionica ‘Ružičasta vinska Hrvatska’ tijekom koje će svi polaznici upoznati najbolje nove berbe hrvatskih rosé vina.

I ova će radionica kroz posebno osmišljene autorske teme stvoriti doživljaj o vinu te na zanimljiv, pamtljiv i dinamičan način naučiti nešto o najznačajnijim vinskim sortama i regijama Hrvatske. WinEmotionbyKT powered by Liburnia Hotels & Villas naziv je inovativne platforme, čija je autorica vinska stručnjakinja Karmela Tancabel, a ideja je da se kroz radionice promoviraju vrijednosti hrvatskih vina iz svih regija Hrvatske.

Rosé vina prizivaju proljeće i dobro raspoloženje, tako da je ovo savršen trenutak za otkrivanje ružičaste vinske Hrvatske. Pridružite nam se na vinskoj radionici u hotelu Ambasador i uživajte u novim berbama hrvatskih rosé vina:

  • Vinska kuća Pavlomir, Ružica Vinodola 2022
  • Kozlović, Violetta 2022
  • Volarević, La Chic 2022
  • Dvanajščak Kozol Pinot noir Rose 2022
  • Misal Rose pjenušac klasična metoda, 2018

Radionica počinje počinje u 18 sati uz obaveznu rezervaciju, a cijena po osobi je 25,00 EUR. Kontakt za rezervacije je 0912743887 ili e-mailom na ines.matijevic@liburnia.hr.

Obojite ožujak u ružičasto!

Tekst, fotografije: PR/ Unsplash

Prethodni tekst – Ovo nam se sviđa! U ožujku se obilježava Svjetski dan espresso martinija, i to treba proslaviti!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci