ZTC

Valentinovo je možda prošlo, no romantičnih, šarmantnih interijera i eksterijera jednostavno nikada dosta. Naša prelijepa Rijeka polako se budi, a ponuda slastičarnica, restorana i kafića svakodnevno raste. Danas sam pripremila nekoliko ideja, od mjesta za romantičnu večeru, preko najljepšeg pogleda na Rijeku i zvjezdano nebo, do najukusnijih slastica… Ah! Uz ovakva mjesta svaki dan može biti Valentinovo!

ZTC

Za posebne prilike ili “svakodnevna” druženja, francuska oaza okusa u srcu Rijeke –  LA ROSE nudi rapsodiju okusa i mirisa na tanjuru, te dašak Pariza na zidovima. Ovaj ljupki restoran oduševit će vas izgledom te bogatom ponudom jela za svačije nepce. Pozovite voljenu osobu i korak po korak kroz stari grad do simpatičnog bistroa!

U rekordnom vremenu CACAO je oduševio ljubitelje slastica i šarmantnih interijera. Nedavno su predstavili svoju najnoviju slasticu: neodoljivi mousse od bijele čokolade sa srcem od domaćih jagoda. Ovaj jedinstveni kolač, zasladit će svaki izlazak i učinit da se zaljubite još više! 

Postoji li nešto romantičnije od zvjezdanog neba, romantičnog osvjetljenja, kamenih stepenica… U koliko ste posjetili našu Trsatsku gradinu, znate da nema! Ovo mjesto odavno je omiljena lokacija svih riječkih zaljubljenih “golupčića”. Za toplije dane, savršen odabir – povjetarac, pogled na prekrasnu Rijeku i morsko plavetnilo.  Nakon Gradine nastavite šetnju romantičnim trsatskim ulicama i uživajte u pogledu…


Za nešto hladnije dane, savršena je lokacija VINTAGE BAR, smješten u samom srcu Trsatske gradine. Spiralno stubište vodi vas na čak tri kata prekrasno uređenog bara, ispunjenog vintage namještajem, brojnim detaljima i mnoštvom svijeća. Osjećat će te se kao da ste u predivnom, toplom, dnevnom boravku, u najudobnijem naslonjaču sa šalicom tople čokolade, pogledom na Trsat i dragu osobu. 
Photo: Facebook stranice navedenih brendova, Ivor Mažar
Pripremila: Katja Grubiša

Kancelarija bar