Romansa okupana zlatnom iz zlatarnice Zaks!
R

Ljubav ne poznaje godišnja doba i prisutna je sve dane u godini, a u posebnim prigodama poput Valentinova doza romantike osjeća se na svakom koraku. Pravo je vrijeme za učiniti nešto neočekivano, odvojiti vrijeme za dragu osobu i podsjetiti je da je voljena. Za takve posebne trenutke iz zlatarnica Zaks pripremili su novu kolekciju posvećenu romanticima, zaljubljenima i sanjarima.

Zaks je vrhunski brend u segmentu prodaje nakita s vlastitom prodajnom mrežom u Hrvatskoj i inozemstvu. Iza imena stoji ujedinjena velika tradicija i iskustvo dviju obitelji – Dodić i Glasnović. Zaks suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde te ih predstavlja svojim kupcima u ugodnom okruženju uz stručno i srdačno osoblje. 

Najpoznatiji simbol na svijetu – srce, tako je dobilo svoju zlatnu izvedbu u bijeloj i žutoj varijanti, sa cirkonima ili kao uvijek tražena klasika. Uz raznolike oblike globalno popularnog znaka ljubavi pojavljuje se još jedan pripadajući motiv, znak beskonačnosti koji savršeno upotpunjuje priču o vječnoj privrženosti. “Ovog Valentinova darujte ljubav i ista će se vratiti višestruko upakirana u Zaks poklon kutijicu”, poručuju iz zlatarnica Zaks. Više informacija potražite na www.zaks.hr

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci