NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOKriminalistički roman Shari Lapena...

Kriminalistički roman Shari Lapena ”(Ne)sretna obitelj” držat će vas napetima

Shari Lapena nastavlja nizati književne uspjehe. „(Ne)sretna obitelj“ nova je kriminalistička uspješnica. U rekordnom vremenu osvojila je vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga.

Nakon što je njezin prvi roman „Par iz susjedstva“ proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ništa manji interes javnosti nije izazvao ni novi roman „(Ne)sretna obitelj“. Baš kao i sa svim prethodnim naslovima, Lapena je i s ovim osvojila kritiku i čitatelje.

Na tragu klasičnih priča Agathe Christie pratimo ubojstvo bogatih supružnika i roditelja troje odrasle djece koja ih preziru. Detektivi Reyes i Barr moraju prodrijeti kroz kaljužu otrovnih obiteljskih veza i otkriti tko je ubojica.

„(Ne)sretna obitelj“ njezin je osmi roman, a do sada su na hrvatski prevedene velike uspješnice „Par iz susjedstva“ i „Strankinja u kući“, romani koji su okrunjeni titulom bestselera prema odabiru New York Timesa i UK Sunday Timesa.

Prijevod na hrvatski potpisuje Marin Popović.

U ovoj napetoj i zamršenoj obiteljskoj sagi Shari Lapena ostavlja nas u neizvjesnosti do zadnje stranice…“ – Paula Hawkins, autorica Djevojke u vlaku

Lapena je majstorica manipulacije. U svojem posljednjem trileru (Ne)sretna obitelj ponovo je pokazala svoju vrsnost.“ – USA Today

RADNJA:

Brecken Hill u New Yorku samo najimućniji mogu zvati domom. Fred i Sheila Merton jedni su od njih. Ali njihovo je bogatstvo slaba zaštita kada se nađu na meti brutalnog ubojice nakon uskršnje večere sa svoje troje odrasle djece. Sada će svako od njih naslijediti milijune.

Oni nikad nisu bili sretna obitelj, zahvaljujući prkosnom ocu i majci koja ih je zanemarivala. Je li netko od njih puknuo te kobne noći? Ili se uljez ušuljao i utažio svoje najgore porive? Mora da je tako, jer znali biste da je netko od vaših najbližih psihopat. Zar ne?

Roman pronađite na službenoj stranici Mozaik knjige. 

Još jedan roman za ljubitelje čitanja – PREPORUKA: JULIA QUINN I ROMAN ”ZBOG GOSPOĐICE BRIDGERTON”

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE