DogloveRI: Doris Šestan i Rio
D

Doris Šestan mlada je poduzetnica, nedavno je otvorila Figo shop u Kostreni koji je specijaliziran za kućne ljubimce. Ako ste već posjetili novu trgovinu, zasigurno vas je, uz Doris, ljubazno dočekao i – francuski buldog Rio kao njezin kolega. Ako niste, morate čim prije! Doris smo već upoznali, a sada ‘show preuzima’ Rio.

Otkrij nam za početak više o svom “kolegi”!

Rio je moj francuski buldog, trenutno ima 8 mjeseci i ako bih trebala ocijeniti od 1 do 5 koliko je razigran to bi vjerojatno bilo 10!

Doris i Rio

Ljubav prema psima, je li to nešto što te prati od malih nogu?

Kao i skoro svako dijete uvijek sam pokušavala nagovoriti roditelje da kupimo psa, pa se to u jednom trenutku i ostvarilo, a prava ljubav prema psima je nastala u trenutku kada je moj prvi pasić Figo ušao u našu kuću. Od tada sve više volim pse i sada više niti ne mogu zamisliti svoj život bez psa.

Koji su vam omiljeni trenuci?

Rio i ja imamo svakodnevnu rutinu šetnje, igranja i maženja! Najviše volimo druženje s prijateljima pasićima pa često odlazimo zajedno na izlete u prirodu!

Rio s tobom dolazi i na posao, kako reagiraju kupci na šarmantnog pomagača?

Rio ima tu sreću da nikada ne mora ostajati sam doma (još jedan razlog zašto sam baš htjela ovakav posao), kada ga nema tko čuvati onda vrlo rado odradimo skupa smjenu! Kao što sam napomenula vrlo je društven, nisam sigurna mogu li procijeniti voli li više ljude ili pse, pa se zapravo svakome razveseli. Kupci naravno pozitivno reagiraju!

Kakav je karakterno?

Tvrdoglav, ali i jako prijateljski raspoložen, vrlo inteligentan i privržen! Povezani smo od prvog dana, vodim ga često s sobom gdje god išla! Naravno, kao i svako štene ima svoje žute minute, često pred spavanje, ali zato ujutro može spavati bez limita!

Moraš nam otkriti koja su vam omiljena mjesta za šetnju, kupanje, kavicu?

Kostrena nam je omiljena lokacija, međutim volimo šetati i Crikvenicom, ali i Voloskom! Otkrila sam da Rio više voli slatku nego slanu vodu, pa će izleti u šumu kraj nekog jezera postati nešto češći, pogotovo sada kada je ovako vruće!

Kakvi su vam planovi za ljeto?

Spontani! Ne volimo previše organizirati, ali ovo ljeto držimo se naše obale. Riu je ovo prvo ljeto pa moramo pronaći neku ravnotežu između hlađenja pod klimom i izleta na moru!

Dovrši rečenicu: Pas je_____.

Pas je slatka njuškica koja čini svijet ljepšim, a naša srca ispunjena.

I za kraj, koji su ti najdraži sadržaji na našoj Stilueti?

Teško je izdvojiti najdraže, ali ipak ću se odlučiti za Dogloveri! Moram napomenuti i da imate prekrasne fotografije i da mi je veliko zadovoljstvo surađivati s vama. Hvala na tome!

Ljubav posebna, ljubav velika!
Na radnom mjestu!

POKROVITELJ DOGLOVERI RUBRIKE JE NAJDOGFRIENDLY AGENCIJA – DOGMA NEKRETNINE!

PRIJAŠNJA KOLUMNA DOGLOVERI: ELENA TOMEČEK ZDJELAR I OLIVIA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci