Dolazite u Rijeku? Upoznajte grad kroz vođenu turu koja se ne naplaćuje!
D

Za posjetitelje grada Rijeke u periodu od 4. srpnja do 15. rujna 2022. godine Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga turističkih vodiča Kvarnera svakog će tjedna organizirati dva termina besplatnog vođenja gradom.

Odlična je to pogodnost za sve one koji dolaze u Rijeku u ljetnim mjesecima pokrenuta na inicijativu Turističke zajednice grada Rijeke s ciljem unapređenja kvalitete turističke ponude i podrške turističkoj industriji grada.

Vodiči Udruge vodit će posjetitelje u razgled grada Rijeke svakog ponedjeljka i četvrtka od 19 do 21 sat i upoznavati ih s gradskim znamenitostima te im na dva jezika, ovisno o potrebama formiranih grupa, kroz zanimljive priče i anegdote približiti posebnosti riječke svakodnevice, kulture i povijesti.

Tijekom cijelog perioda predviđeni su klasični razgledi Rijeke, dok će u kolovozu jedno vođenje tjedno, četvrtkom, biti rezervirano za posebne tematske rute „Tragovima EPK“ i „Uzvodno s muralima“.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na e-mail: rijekafreetour@gmail.com najkasnije do 12 sati istog dana. Mjesto polaska vođenja u svim terminima bit će gradska ura na Korzu, a radi lakšeg uočavanja, svi će vodiči nositi oznaku Kvarner guides.

Besplatna vođenja gradom dodatno će obogatiti turističku ponudu Rijeke tijekom ljetne sezone, a posjetitelje očekuju i brojni programi i popularne manifestacije koje će se svakodnevno održavati na različitim gradskim lokacijama.

Povezani članak – FESTIVAL SLADOLEDA U NJIVICAMA JE DOGAĐANJE KOJE SE NE PROPUŠTA

Tekst, foto: Visit Rijeka

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci