Food Truck Festival Rijeka na Trsatu još samo nekoliko dana
F

Omiljeni riječki festival polako se bliži svom kraju i završava u subotu. Pred nama je još nekoliko dana u kojima će posjetitelji moći uživati u finim zalogajima i šarolikom programu. Food truckovi smješteni u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine svakoga dana nude gastro delicije spremljene od pomno biranih sastojaka, začinjene kreativnošću majstora kuhinje. Uz širok izbor pića, tu je i zabava za najmlađe u Kids corneru, chill zone i ovogodišnji novitet – Capra garden iz kojeg pogled puca na cijeli Kvarnerski zaljev.

Na festivalu ne nedostaje ni glazbenog programa pa tako u srijedu publiku zabavlja DJ Teo Fantazija, dok u četvrtak nastupa Super Saiyan. Petak će biti u retro štihu, a za povratak u osamdesete pobrinut će se DJ Sale, dok će na Picnic trucku gostovati Filip Pleteš, popularni natjecatelj Macterchefa, koji će se ovoga puta naći u ulozi barmena te otkriti kakve veze imaju more iz Kostrene i lubenica iz Zadra.

Posljednji dan festivala bit će prilika da publika uživa u nastupu izvrsnih glazbenika koji već desetljećima na pozornicu donose zvukove energičnog rocka. Festival će zatvoriti riječki Whitheadsi koji će osim autorskih skladbi izvesti i obrade stranih rock hitova te zaključiti ovogodišnji FTF u rockerskom stilu.

Festival na četiri kotača otvoren je svakog dana od 17.00 h do 00.00 h, petkom i subotom do 01.00 h. Preostalo je još samo nekoliko dana, a na meniju jako puno delicija koje valja isprobati pa ne preostaje ništa drugo nego uputiti se prema Trsatu i Food Truck Festivalu.

Posjetite Facebook stranicu ovdje.

Povezani članak – POSJETILI SMO FOOD TRUCK FESTIVAL RIJEKA I SAZNALI KOJE GASTRO OAZE VAS ČEKAJU!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci