“Rijeka sreće” – Zaželi želju i usreći djecu na manifestaciji koja se ne propušta!
"

U subotu, 23.3. osvijetlite nebo iznad Rijeke svojim željama! Grad Rijeka u suradnji sa WeMove agencijom poziva sve građane „Grada koji teče“ na Riječki lukobran, gdje će se održati prva u nizu manifestacija pod nazivom „Rijeka sreće“.

Cilj inicijative je okupiti ljude svih uzrasta na jednoj od lokacija u gradu, te ih povezati druženjem, glazbom i lijepim željama. Program počinje u 18 sati na Molo Longu prigodnim DJ programom i nastupom članova udruge Rijeka 21, te završava u 21 sat, kad ćemo u nebo pustiti čak 2000 „lampiona sreće“. Prizor svijetlećih letećih lampiona će milenijskom fotografijom ovjekovječiti poznati riječki fotograf Davor Dragičević.

Organizatori su mišljenja da treba sreću dijeliti, pa su ovom prilikom odlučili novcima skupljenim prodajom letećih lampiona, opremiti glazbenu sobu riječke udruge za sindrom Down, Rijeka 21. Osigurajte svoj „lampion sreće“ kupnjom vaučera po cijeni od 25 kn.

Vaučeri će se prodavati na riječkom Korzu 21. i 22.3. od 10 do 18 sati, povodom obilježavanja Svjetskog dana osoba sa sindromom Down. Cijena lampiona na dan manifestacije iznosi 30 kn, a moći će se kupiti na Riječkom lukobranu.

Pridružite se, zaželite želju i usrećite djecu novim glazbalima! Pokažimo da nam nije svejedno te zajedno pokrenimo „Rijeku sreće“!


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci