Riječanke su uživale u druženju uz DermaCare
R

Šarmantno druženje uz DermaCare: Riječankama predstavljeni Dermalogica i Jane Iredale noviteti!

Svako događanje kojemu je u cilju predstavljanje DermaCare noviteta uvijek je posebno,  a upravo takvo bilo je i ovo riječko! Zamislite samo, šarmantan trg u samom srcu grada, zelenilo, lampice, ugodno društvo i tema koje nikada dosta – uvijek aktualno zdravlje kože. 

U zaista predivnom ambijentu Fino i vino bara na Trgu Matije Vlačića Flaciusa, DermaCare stručnjaci upoznali su nas s Dermalogica i Jane Iredale novitetima te tehnikama nanošenja mineralnog makeup-a. 

Makeup artistica Slobodanka Boba Dubaić predstavila je novitete iz Jane Iredale svijeta, a to su prvenstveno mat bronzeri i skin care makeup sistem, kao osnovu svakog dobrog makeup-a.

Tri su koraka do savršenog clean beauty looka – primer, puder i stabilizator. – Slobodanka Boba Dubaić.

No, prije nanošenja makeup-a, moramo se pobrinuti za njegu kože. Tu nam uz kvalitetnu Dermalogica kozmetiku pomažu i tehnike masaže lica koje je stručno prezentirala Jelena Bellolan.

Masaža lica je važna. Pomaže da se krema bolje upije, a samim time poboljšava se i njeno djelovanje. Koristeći kamen ili vlastite ruke djelujemo i na drenažu lica i poboljšanje rada limfnog sustava. – Jelena Bellolan.

Brojne su gošće (ali i poneki gost!), iz prve ruke imale priliku vidjeti kako pravilno i učinkovito pristupiti masaži lica, bilo rukama, bilo gau sha kamenom, mogle su osjetiti finu, prozračnu teksturu nove Deremalogicine uzdanice – Fyto Nature Oxigen kreme, kao i Jane Iredale primera, mineralnih pudera…

Sve je preparate moguće pronaći u riječkom DermaCareu – od kozmetike, preko savjeta do vrhunskih tretmana. Jer, već dobro znamo – zdravlje kože  počinje ovdje.

Tko je sve bio na druženju, pogledajte u fotogaleriji:

INFO: DermaCare centar Rijeka, Adamićeva ulica 30, 51000 , Rijeka. +385 99 818 5667, rijeka@dermacare.hr, https://www.dermacare.hr/

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Dermacare tim uz ambasadore predstavlja kampanju – DA zdravlju kože

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci