Ove subote u Rijeci čak dva buvljaka! Evo detalja
O

Ova proljetni vikend pred nama je u znaku održive mode!

Veseli nas činjenica da u našem gradu sve popularniji postaju buvljaci gdje možemo pronaći kvalitetne, trendi, i unikatne komade po znatno nižim cijenama!

Okrećemo se ka kružnoj ekonomiji i cilj je stvaranje što manje otpada, a pogotovo kada je riječ o brzoj modi i komadina koji brzo prestanu biti ‘in’.

Ove subote, 20. svibnja, u Rijeci možete posjetiti čak dva buvljaka!

Veseljak Buvljak će se održati u centru grada, na terasi kafića Fino Vino. Presladak Trg Matije Vlačića Flaciusa 2 postaje pravo mjesto za shopping second hand robice po super cijenama! Buvljak će se održati od 10 do 13 sati (po potrebi i duže). Prisustvovat će čak 30-ak izlagača, stoga smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

” U rujnu će biti tri godine da se buvljak održava. Ideja je nastala od toga jer u to vrijeme nije bilo uopce buvljaka u Rijeku (bar ne na nekoj redovitoj bazi, kao što ih recimo ima sada)

Prva dva buvljaka su se održali u caffe bar Toru, te smo se nakon toga preselili u Cukar, te sad u Fino Vino.

Iz buvljaka u buvljak dolazi sve više ljudi, i sve se više ljudi javljaju da bi sudjelovali, ili u obliku podrške, što mi je iznimno drago, jer kad je sve krenulo, nisam uopće razmišljala da ću nešto ovako postići.

I za kraj, hvala svim izlagačima i posjetiteljima koji sudjeluju i podržavaju Veseljak” rekla nam je organizatorica Veseljak Buvljaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Veseljak Buvljak (@veseljak_buvljaaak)

Drugi buvljak koji će se održati je Finders Keeper. On će se održati na terasi kafića the Beertija na Trsatu. U periodu od 10 do 14 sati ćete moći prokopati štendere i pronaći koji komad za sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Finders Keepers Buvljak (@finderskeepers.buvljak)

Ako imate vi viška odjeće, najbolje da buvljake zapratite na njihovim društvenim mrežama i pratite kada objave prijave za nove izlagače!

Također, oba buvljaka su i dog friendly, tako da nema druge, nego se ovog vikenda zaputite u shopping, bilo na Korzo, bilo na Trsat!

Fotografije: Veseljak Buvljak

Prethodni tekst – Kont-a-porter buvljak oduševio Riječanke i Riječane!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci