NaslovnicaLIFESTYLERiječki ZTC uskoro slavi...

zadnje objave

Riječki ZTC uskoro slavi peti rođendan uz atraktivan trodnevni program!

Riječki ZTC uskoro slavi peti rođendan, početak rujna u Rijeci bit će zapamćen po zanimljivim i inovativnim sadržajima za sve kupce i posjetitelje,  a kao i svake godine dosad, rođendansko slavlje budi veliki interes javnosti! Prvi rujanski vikend svakako rezervirajte za posjet ZTC-u, centru koji neprestano oduševljava sadržajima i bogatom ponudom.

Više o svemu što Riječane i goste našeg grada na Rječini očekuje povodom rođendana, otkrila nam je Željka Budić, centar managerica.

Željka Budić

Petu obljetnicu ZTC-a proslavit ćemo na način da trodnevnim atraktivnim kulturno-zabavnim programom za sve generacije nagradimo vjernost naših kupaca.

Petak 01.09. je dan za još neviđeni  laser show party uz Luku Montecchija, vremeplov show, povratak u prošlost našeg Andreja  Škedela i naš Risongić, te natjecanje u prolazu kroz laser labirnit  ZTC 005.

02.09. uz nagradno crtanje po objektu, i raznovrstan  cjelodnevni program, produženo radno vrijeme i popuste za shopping,  vrhunac ovog dana je koncert kultnog Nene Belana i Fiumensa kao i dodjela nagrada 5 za 5 , dakle 5 nagrada za 5 godina.  Među nagradama su sedmodnevno krstarenjeu aranžmanu tvrtke Jadroagent, LED TV, bijela tehnika, pokolon bonovi.

03.09. obiteljski dan uz bogat  dječji program za naše najmlađe.

Ovom prilikom pozivam sve naše kupce da se pridruže obilježavanju nezaboravne  i visoko sadržajne obljetnice 5-og rođendana našeg ZTC-a.

ZTC bilježi i izvsne rezultate posjećenosti kao rezulat ulaganja u sadržaje i prateći želje i interese svojih kupaca i posjetitelja. Rezultat rada povjerenje je kupaca što potvrđuju i brojke.

U odnosu na retrospektivni  pogled vrlo smo zadovoljni poslovnim rezultatima proteklih godina i kontinuiranim rastom broja posjetitelja.  Interesantno  je da ove godine bilježimo  u lipnju porast od 16,79 % kupaca, a time i rast prometa za 8,68 % u odnosu na lipanj prošle godine. Također, otvaramo novih 6 sadržaja u centru, među kojima su  modne torbe branda Carpisa, dječji tekstil  branda Idexe, Pandora nakit, Tele 2 i HT uskoro stižu u naš centar kao novi sadržaji.

Inovacija u Hrvatskoj i jedinstveni projekt ovakvog tipa je otvaranje na E -2 u garaži ZTC-a,  brzog Autoservisa branda Cityoil car service.

Jesen često označava novi početak, povratak u školske klupe, vrtiće, nakon godišnjih odmora i punih baterija i povratak u radnu svakodnevicu, kako bi sve te promjene bile lakše i ugodnije, vrijeme izdvojite za sebe i najmilije, uživajte u odličnoj ponudi prodajnih mjesta popularne shopping oaze kao i atraktivnim rođendanskim sadržajima u kojima se mogu pronaći sve generacije!

Pripremila: Stilueta

Foto: Iva Kjaer

 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE